Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има учесници и од Македонија. :)

Може да видиме некоја објава, каде е пријавувањето, кога ќе бидат аудициите и слично? Од каде ти се сиве информации? :)

Може да видиме некоја објава, каде е пријавувањето, кога ќе бидат аудициите и слично? Од каде ти се сиве информации? :)
На Сител на секој 10 минути кажуваат за ова, даваат број за пријавување, пораката чини 41.3 денари до ддв

или

на фејсбук за безпари на X FactorAdria :)

Да не се пријавуваш? :)

На Сител на секој 10 минути кажуваат за ова, даваат број за пријавување, пораката чини 41.3 денари до ддв или на фејсбук за безпари на X FactorAdria :)

Да не се пријавуваш? :)

Не бре, таман работа. :D
Сакав само да видам со свои очи дали навистина ќе има учесници од Македонија.

Ajде спојте ги темиве http://forum.kajgana.com/threads/x-factor-Србија-Пинк-Сител.69220/
Ја отвирив пред оваа да биде отворена ,ама некако боље сти насловот Балкански X Factor

Во жирито мое мислење е дека треба да го стават Сајмонд (пошо е негово шоуто) има партал да ги прави учеснициве он е најстрог .

На Фокс (оваа што ја има по нашиве кабелски ,IPTV ,Дигитални и сателитски оператори) го даваат шоуво USA верзијата која е веќе е завршена таму мислам ,но фокс го дава снимка за тука европа и балканов да гледа .

Жељко Јоксимовиќ, Кристина Ковач, Кики Лесендриќ и Емина Јаховиќ ќе бидат жири комисија

Жељко Јоксимовиќ, Кристина Ковач, Кики Лесендриќ и Емина Јаховиќ ќе бидат жири комисија
Па нели ова е балкански Х фактор, треба да има и Македонец во жирито :)

Битен момент во Х факторов е што ќе се прикажува на Тв Сител..Значи или ќе каснат со преносите во живо или пола нема да го даваат...Заради пусто турскине серии тоа ми беше муабетот..И нормално победник ќе биде особа од Србија...Ама ај ќе видиме може ќе се изненадиме...

Само Иван Раденов успеав да го препознам, од Македонски Идол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom