Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Еве какво пердашење доби Панчито од неговите фанови .
http://postimg.org/image/e0tbbvdwf/

Реков јас ќе паѓаат субвенции...
1958463_10151989125297544_1315544565_n.jpg
[DOUBLEPOST=1395760667][/DOUBLEPOST]
И заборавив да пишам дека Сител доста ме нервираа затоа што цело време во преносот имаа пишано да се гласа за Даниел .Аман секој треба сам да си одлучи за кого ќе гласа и ќе си гласа нормално за тој што му се допаѓал како пее ,а не затоа што е македонец па сите ајде македонци обединете се .

Јас гласав за Даниел ,не ради тоа што е македонец и затоа што јас сум македонец туку затоа што ми се допадна уште од почетокот на шоуто како пее .

И не му требаше тоа со знамето на крај . Па не е ова Евровизија или натпревар на држави .
Снежа таа работа.
http://vistina.mk/2014/03/25/gorda-makedonka-snezhe-velkov-go-nametna-daniel-so-makedonskoto-zname/

Finale-H-Faktor-181-650x433.jpg

Последно уредено:
Тоа е. Очигледно луѓе кои чесно и поштено си заработувале за живот и кои си го исполниле својот сон (каков тој и да бил), во нашево општество не се доволно вредни, на сметка на оние кои крадат, тепаат, лажат, бараби кои не знаат да склопат една проста реченица и девојки што си го сликаат голиот газ и чекаат да најдат некој да ги финансира, два типа паразити во општеството кои никако не придонесуваат за позитивен развој на истото, напротив. За нив се пишува и тие се вредни за внимание и “почит“, ама дечко кој сам си се снаоѓал во животот и успеал да заврши прв во нешто (не е ни битно што е), благодарејќи на својот талент, очигледно не е и тој е исмеван.
Идиотизам, кретенизам, дај нека ме прати некој на Марс...
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Cela finta e so toa ismevanje ne e za da se pravat interesni , tuku od pusta zavist. Jas ne vidov edna makedonska javna licnost da mu posaka se najubavo na Daniel , nitu pak da napise nesto ubavo za nego se dodeka traese souto. Neli , zosto da bide pogolem od mene proklet rabotnik na skele , i cela taa zavist i zloba samo zatoa sto e od Makednija. Koga blesnuva nekoja zvezda od druga drzava , site svrsuvat.

Edinstven covek sto momentalno vredi od javnite licnosti vo Makedonija e bil , i ke bide , Igor Dzambazov.

Хаха Панчо. Овој е истиот Панчо во едно видео за едно дискотека во Штип викаше дека само сељаци иделе во една друга, а самиот таму има минимум 3 пати настапувано.

Ете зашто Панчито со пубертетско гласче никад нема да работи на скеле, спуштил пантолоните и натртил шупчето. Ми се повраќа од „естрадава“.

Cela finta e so toa ismevanje ne e za da se pravat interesni , tuku od pusta zavist. Jas ne vidov edna makedonska javna licnost da mu posaka se najubavo na Daniel , nitu pak da napise nesto ubavo za nego se dodeka traese souto. Neli , zosto da bide pogolem od mene proklet rabotnik na skele , i cela taa zavist i zloba samo zatoa sto e od Makednija. Koga blesnuva nekoja zvezda od druga drzava , site svrsuvat.

Edinstven covek sto momentalno vredi od javnite licnosti vo Makedonija e bil , i ke bide , Igor Dzambazov.

Имаше кампања, го поддржаа. Дани, Каролина, од водителиве баеѓи имаше.

http://vistina.mk/2014/03/21/foto-makedonskite-zvezdi-go-poddrzhaa-daniel/

Ѕвездиве у пичку матер. :pos:

Брачен пар Василевски - Татјана и Биоритам.
Димитар `Кошула` Андоновски.
Виктор и Јана од Идол.
Нина Јанева - Адел како не бе.
Оној кељавион Викса кујзне што е, како ѕвезда ми го рангираат.
Турбо фолк Елена Петреска.
Водителот Димитар што глуми дека е кујзне колку откачен тип и смешен
Софија Манева секој ден што замараше по фб за нејзините песни.
Оние со шлемовите поима неам кои се.
И за крај Иле Петровски од школата на сестрите Лефкови, кој до вчера со мене фудбал тренираше.

Тоа е таа наша естрада даме и господо. :cuc:

Ѕвездиве у пичку матер. :pos:

Брачен пар Василевски - Татјана и Биоритам.
Димитар `Кошула` Андоновски.
Виктор и Јана од Идол.
Нина Јанева - Адел како не бе.
Оној кељавион Викса кујзне што е, како ѕвезда ми го рангираат.
Турбо фолк Елена Петреска.
Водителот Димитар што глуми дека е кујзне колку откачен тип и смешен
Софија Манева секој ден што замараше по фб за нејзините песни.
Оние со шлемовите поима неам кои се.
И за крај Иле Петровски од школата на сестрите Лефкови, кој до вчера со мене фудбал тренираше.

Тоа е таа наша естрада даме и господо. :cuc:

Па тоа се нашите ѕвезди, што да се прави. Сигурно нема Селин Дион да ја има.

Даниел Кајмакоски бил дел од Скопски фестивал 2014 како придружен вокал
154255.jpg

и тоа на песната од Џафер и песната на Тамара

Е бил... ама веќе не е. Сега е победник на X Factor.
Можеби ќе биде пак наредната година на скопски ,али тогаш со своја песна затоа што поголема е паричната награда од на X Factor па мислам тоа би го натерал да се пријави.

Даниел бил пратечи вокал а тепаше онаа контрабаскана Сара врне врне. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom