Revolution Festival - Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата closertb
  • Време на започнување Време на започнување

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Код:
REVOLUTION FESTIVAL 2013
Датум: 28-29 JУНИ2013
Старт: 19:00 h
Место: СПОМЕН КОСТУРНИЦА, КУМАНОВО

REVOLUTION FESTIVAL LINE UP:

28.06.2013:
SKYRISE
НОКАУТ
FOOLISH GREEN
ПОДЗЕМАН ЕФЕКТ
AUTMIND
FLOODER
ЗОКИ БЕЈБЕ

29.06.2013:
GODDAMN
BAD COPY
EPTEN
ВАНДАЛ
PEPPERMINT
ГОЦЕ САФ
НИКОЛА

Влезниците можат да се купат во продажните места на Купи карти за се, Paperino Moto Shop, Ќошар (Гарнизон) и Bar Cube, по промотивна цена од 300 денари за дводневна блок влезница. Еднодневните влезници ќе може да се купат само на врата, по цена од 250 денари.

Планира некој да дојде на фестивалот?

Ќе има интересни настапувачи, пред се Bad Copy и Нокаут, потоа следат Пеперминт, Фулиш Грин, Вандал (метал бенд од куманово) и Ептен (рок бенд од Куманово, сега брзо го промовираа нивниот прв албум „Доста е“). Со другите и не сум толку запознаен, но се надевам дека нема да ме разочараат. Исто така го имам слушано и Никола (Дј) и би требало квалитетно да го отвори/затвори вториот ден од фестивалот.

Јас ќе идам ваљда само прв вечер пред се ради Фулиш Грин, ама дводневна карта иам па може и втор вечер да идам.

Иначе еве како ќе настапуваат по вечери.
996848_669139929766548_1975150040_n.jpg

едит: веќе имаш ставено како се настапите според вечерите. :)

Oвој треба да се испоштуе у свак случај, ретко се дешавав овакви работе у Куманово, бш ми е криво што ммоментално несам у Куманово, али уверен сам дека ке има одзив :)))))))))

Револуција со Нокаут не се прави, just for the record...Но ок, има други солидни бендови. И не очекувајте премногу од Foolish Green, дечките не се баш најсолидни за настап во живо, најмногу поради своите песни, кои не се баш за вакви концерти.

Првиот вечер на свадба сум, вториот можда ќе одам ако направиме добра екипа со closertb. Ајде изволте.

Бед Копи ќе бидат многу јаки, дрски и бахати :giggle:

Oвој треба да се испоштуе у свак случај, ретко се дешавав овакви работе у Куманово, бш ми е криво што ммоментално несам у Куманово, али уверен сам дека ке има одзив :)))))))))

Дојди бе кочани не е далеко :) или онакој да не откачиш

Тмн викам дали да иду вечер, палу теве у глеам на прву Нокаут, да се ударам ли Нокаут вечер или порше, кроше
како и да беше : )
овој за алкохол ли е или бонбоне негро

Добра атмосфера беше у свак случај, али овој е фестивал, треба музика што ке те дигне, а не да паднеш у депресију... Ваљда вечер ке биде боље : )
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 20:36 ---

:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom