Strumica OPEN festival

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
А осетивте како се тресеше земјата кога имаше масовно скокање? Пошто нели тоа е плоча а долу е паркингот. Страв ме фати едно време.
Супер беше.

А осетивте како се тресеше земјата кога имаше масовно скокање? Пошто нели тоа е плоча а долу е паркингот. Страв ме фати едно време.
Супер беше.

А да видиш оддолу како се слуша. :D

Инаку ... ЏАЈКОВСКИ :cuc: Музички оргазам.

Се добро ,само едно ме нервираше имаше многу глупаци што фрлаа пиво ,не ми е јасно как може да дадаш 60-80 ден за пиво и да го фрлаш, глуп народ маме му јебем. 5 пати ме изгорее со цигар у таа гужва мора да пуше цигар да му ебам муцката . Иначе за забавата сносшти ако не беше кирил ќе умрев од досада.

Трава је штетна ако е неквалитетна :)
--- надополнето: 18 август 2013 во 16:57 ---
1001418_10201178436856137_1591780537_n.jpg

Добро беше и на Суперхикс. Е сеа тоа е што е од нив, ништо ново ама се најпозитивни.
А тоа со пивото баш дава шмек на целото лудило :D Ама подобро да е вода отколку пиво :D

vecerva najkatastrofa...severina haos se pismaniv sto pati sto izlegov jas ovaaa poveke ni na youtube ne bi ja pustila kamo li da ja slusam na centar

Во Струмица, а и во цела Македонија ако некоја манифестација не заврши со тепачка исто како да немало манифестација. Истото се случувало и синоќа. Двете први вечери поминаа без инциденти и имаше ненормално јака журка, ама затоа пак синоќа се реваншираа и имало дури 11 тепачки. Од мои блиски извори дознав дека е претепан и е во тешка состојба млад Инспектор од Радовиш кој работи во СВР Струмица а бил претепан од 10тина Струмички "мачо-мени" кои знаат да се тепаат само цела група против еден или двајца, немаат газ да си ги измерат силите еден на еден. Најверојатно дечкото е пуштен на лекување во Скопје поради сериозноста на повредите. Наслушав дека имало повредени и Скопјани а и луѓе од другите градови.

Сабајле кога одев на работа во 6:30 часот пред градската болница во Струмица полицијата извади од комбе едно 7-8 млади со лисици на рацете ама сите облеани во крв, дури и полицајците беа целите црвени по кошулите.

Едно нешто само ќе прашам, дали тие луѓе што се тепаат на овој начин имаат мозок во главата што прават во тој момент и какви последици ќе има после тие тепачки? Дали навистина мислат дека се многу јаки мажи во тој момент кога десет души тепаат на еден? Станавме како некое варварско племе жедно само за тепање и крв, самите меѓу себе ќе се истепаме а не пак да чекаме некој од страна да не жали. Жално и страшно!

Имаше помали тепачки и претходните 2 дена одностно петокот и сабота. Во петокот тепачката имаше пред малата градска пошта а за во сабота од други извори дознав дека иста така имала по некоја мала тепачка. Колку е сето оваа точно за сабота незнам а оваа во петок лично ја видов од штандот на Даб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom