Мис Кајгана лето 2006-то

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
sagaqua напиша:
А зошто не и МИСТЕР КАЈГАНА - 2006????

Една вечер ДУПЛА ЗАБАВА!!!!

Јас сум прва кандидатка за жири:zlo:
Во има на Водка пишувам: Многу сум убав да настапувам на такви натпревари, не е тоа дека ќе бидам прв, за другите ми е ќе си помислат дека се вкрај грди :vozbud:

JuveFan напиша:
Во има на Водка пишувам: Многу сум убав да настапувам на такви натпревари, не е тоа дека ќе бидам прв, за другите ми е ќе си помислат дека се вкрај грди :vozbud:
Врз ефект на водка или водкамикс? :)

TpH_Bo_OkO напиша:
Пак да кажам :wink:

Ако де, не е ништо страшно, имаше и мис кајгана па што? Ова ќе биде летен избор!...хммммм...а вие ова во старт се откажувате или така ми се чини:pos2:

sagaqua напиша:
Ако де, не е ништо страшно, имаше и мис кајгана па што? Ова ќе биде летен избор!...хммммм...а вие ова во старт се откажувате или така ми се чини:pos2:
Нема шанси да се откажеме, но сепак правилата ги даваат организаторите па така ќе мора да види ме тие како ќе реагираат на овие работи :)

sagaqua напиша:
Не сакам да му ја одземам титулата :pos:

Ако ви треба некој што ке ги додели наградите.... еве се пријавувам!

ako vi treba voditel u showto jas se prijavuvam za voditelica i onaka ne sum megu kandidatikite hehehehhehehhehehe

NeMiRnA напиша:
ako vi treba voditel u showto jas se prijavuvam za voditelica i onaka ne sum megu kandidatikite hehehehhehehhehehe

Фала што се пријави требаше јас да бидам, но сФатив дека помеѓу толку убавици ќе не можам да кажам ниту еден збор :)

се повеќе се навестува дека ке имаме апсолутен победник : School Girl, (фаворитката на ЈувеФан) прибидејќи другите девојки ВКРАЈ (нов збор научив у битола :))) се срамат (не обрнувајте внимание што темава е во чек дис аут, ова е сериозна работа) :))

од управата на In Memoriam и битолскиот соработник JuveFan

normal_JD500548%5B1%5D.jpg

ZENSKAVA E TOP

DAVAM 10 ZA NEJZE

SAMO NAPRED :wub: :love1: :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom