НЕДЕЛА НА ГОРДОСТА 22-27 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Michael Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cool_story_bro_1359.jpeg

*Обично мразам да реплицирам со слика, или воопшто да ги постирам сликичкиве, али случајов е "една слика - 1000 зборови"

Јас исто, прв пат за тебе ќе направам исклучок со сликичките...

The-Truth-Hurts-And-Heals3.jpg

Кога одбра ти да си стрејт? И дали ако тоа си го избрал, значи дека постои опцијата некогаш да се предомислиш?

Сите сме родени "стрејт", настрана состојбата на умот. A доказ за тоа ти е компитабилноста при општење.
Дали се обидуваш да ја негираш природата, и редимензионираш што е нормално што грешка? Фората со прашањето ти е демек одкајзнаеме дека мојата ориентација не е деформација? Кое определување дава резултат, и ради кое од двеве определувања постои воопшто природата?

Сеуште ме интересира како да си црнец и геј е исто.

АлтернативЕф, плус не ми одговори на сосема легитимното прашање, иако ме цитира со болдирање и смајлиња без некоја конкретна поента..

Инаку во кратки црти, немаш опција да се предомислиш. А ако се најдеш веќе предомислен, ти си деформација, според природата ова дефинирано, дека, според истата ти потфрлаш како човек.

Грешка си, помодарството и либералноста немаат никаква врска со хомосексуалноста ... според тебе значи сите машки помодари се гејови и сите женски помодарки се лезбејки што навистина нема врска ... тоа си е нагон друже, сексуалниот нагон им е таков(најверојатно уште од раѓање им е тоа) и ги привлекуваат и сексуално возбудуваат лица од ист пол и ова нема никаква врска со моди, помодарства, либералност и.т.н.

Не сум. Не се сите помодари и attention whores па за среќа не проага секаде во голем број. Познавам неколку гејови кој стануваат страјт за некоја типка авион и обратно. Би се тие нели? Абе ајде, се е тоа избор. Може има многу мал дел што ете такви се ама во тој случај ко што рече wot погоре тие се грешка на природата. Како такви не ми сметаат и нека си ги имаат сите права ко секој ама парада е веќе претеризам и за тоа нема потреба.

Навредлив речник, говор на омраза, ретардирана дискусија... Ја затворам темава за да ве поштедам од банови.
Кој си го кркна, нека му е на здравје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom