Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe koga nema podobar izbor to e nz sto se bunite. Od edna strana bugari od druga grci. Ohrid kamena mizerija za golemi pari. I najlogicno e covek da saka da ide na more.
ако се потрудиш да прочиташ од почеток ќе видиш дека има и други опции. ИМА избор. само прашање е што ќе избереме.abe koga nema podobar izbor to e nz sto se bunite. Od edna strana bugari od druga grci. Ohrid kamena mizerija za golemi pari. I najlogicno e covek da saka da ide na more.
пак ќе ти кажам да ги прочиташ претходните постови, осбено моите, каде многу убаво имам објаснето за цени, коклу пари и тогаш ќе заклучиш и дека не сум многу далеку од виситната. жima izbor ali toj izbor znaci deka treba da se odvojat povekje pari a makedonceto se znae deka nema pari i deka e stisnato![]()
кој како сака за своите пари ќе прави. така да овде се изнесуваат мислење, кои за некого се ОК, за некого не се. така да овојda be za toa gledam site odite u spanija,tajland,italija na odmor a izbegavate grcija patriotski svarno![]()
grcija za tie pari nude dovolno za djabe ne e vo cel svet medju top destinacii,ni ke ce prajme eksperti grdo bilo...bullshit
Црна Гора, Хрватска, Турција па дури и Албанија. Опција секогаш има , треба да се има само малку ептен малку човечко достоинство за да се потруди човек да најде друга опција каде нема да биде обезличуван и понижуван а сепак ќе може да си помине убав одмор.
Но треба да се сака , нели???
Пази да не те изгори телевизорот домаП.С. малку оф, ако немам пари да отидам таму кај што сакам(а имам за 7дена во грција), нема ни да идам на одмор, ...... догодина здравје![]()
јбга, знам дека не ти/ве е сфатливо али тоа е мој став. да, за 3-4-5 дена ако имам толку пари ќе си отидам во цв. јоаким осоговски на пр, ако ништо друго мир и тишина, малку да се одмори мозокот од секојдневието.Пази да не те изгори телевизорот дома![]()
Абе видете, и во Тунис ќе најдете солидни и поефтини хотели и од Грција ако идеме по тие математики ама патот, авионската карта? Па и Хрватска ја набројуваат ѓавол и пол што е![]()
Затоа прекинете веќе со аргументот наречен имате и други држави зошто е смешен во најмала рака.
vcera se vrativ od grcija, , i ...pak ke odam
FALA, a ti sedi si doma i poti se pred kompjuterot i izigravaj patriota muhaaahaaБраво дечко, сега ти го полираат орденот, ќе ти биде врачен наскоро.
![]()