Македонија се “излеа“ во Грција - хаос на „Богородица“ и „Дојран“

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
abe koga nema podobar izbor to e nz sto se bunite. Od edna strana bugari od druga grci. Ohrid kamena mizerija za golemi pari. I najlogicno e covek da saka da ide na more.

abe koga nema podobar izbor to e nz sto se bunite. Od edna strana bugari od druga grci. Ohrid kamena mizerija za golemi pari. I najlogicno e covek da saka da ide na more.

Црна Гора, Хрватска, Турција па дури и Албанија. Опција секогаш има , треба да се има само малку ептен малку човечко достоинство за да се потруди човек да најде друга опција каде нема да биде обезличуван и понижуван а сепак ќе може да си помине убав одмор.
Но треба да се сака , нели???

ако се потрудиш да прочиташ од почеток ќе видиш дека има и други опции. ИМА избор. само прашање е што ќе избереме.
П.С колку што ја пратам темата не видов никој да направи споредба море-езеро. нормално дека море е подобар ИЗБОР, али битен е и изборот КАДЕ.

ima izbor ali toj izbor znaci deka treba da se odvojat povekje pari a makedonceto se znae deka nema pari i deka e stisnato (y)

ima izbor ali toj izbor znaci deka treba da se odvojat povekje pari a makedonceto se znae deka nema pari i deka e stisnato (y)
пак ќе ти кажам да ги прочиташ претходните постови, осбено моите, каде многу убаво имам објаснето за цени, коклу пари и тогаш ќе заклучиш и дека не сум многу далеку од виситната. ж
значи, се работи за иста количина на пари!!!
П.С. малку оф, ако немам пари да отидам таму кај што сакам(а имам за 7дена во грција), нема ни да идам на одмор, ...... догодина здравје:)

da be za toa gledam site odite u spanija,tajland,italija na odmor a izbegavate grcija patriotski svarno (y) :facepalm:

grcija za tie pari nude dovolno za djabe ne e vo cel svet medju top destinacii,ni ke ce prajme eksperti grdo bilo...bullshit

da be za toa gledam site odite u spanija,tajland,italija na odmor a izbegavate grcija patriotski svarno (y) :facepalm:

grcija za tie pari nude dovolno za djabe ne e vo cel svet medju top destinacii,ni ke ce prajme eksperti grdo bilo...bullshit
кој како сака за своите пари ќе прави. така да овде се изнесуваат мислење, кои за некого се ОК, за некого не се. така да овој :facepalm: е непотребен затоа што ги омаловажуваш соговорниците. ако сакаш декларирај го како патриотски причини (иако кај мене се работи за човечки причини) јас нити сум бил на одмор, нити имам намера некогаш.

Црна Гора, Хрватска, Турција па дури и Албанија. Опција секогаш има , треба да се има само малку ептен малку човечко достоинство за да се потруди човек да најде друга опција каде нема да биде обезличуван и понижуван а сепак ќе може да си помине убав одмор.
Но треба да се сака , нели???

Скапо, Скапо, МНОГУ долг пат, грдо.

П.С. малку оф, ако немам пари да отидам таму кај што сакам(а имам за 7дена во грција), нема ни да идам на одмор, ...... догодина здравје:)
Пази да не те изгори телевизорот дома :)

Пази да не те изгори телевизорот дома :)
јбга, знам дека не ти/ве е сфатливо али тоа е мој став. да, за 3-4-5 дена ако имам толку пари ќе си отидам во цв. јоаким осоговски на пр, ако ништо друго мир и тишина, малку да се одмори мозокот од секојдневието.

Абе видете, и во Тунис ќе најдете солидни и поефтини хотели и од Грција ако идеме по тие математики ама патот, авионската карта? Па и Хрватска ја набројуваат ѓавол и пол што е :facepalm:

Затоа прекинете веќе со аргументот наречен имате и други држави зошто е смешен во најмала рака.

Абе видете, и во Тунис ќе најдете солидни и поефтини хотели и од Грција ако идеме по тие математики ама патот, авионската карта? Па и Хрватска ја набројуваат ѓавол и пол што е :facepalm:

Затоа прекинете веќе со аргументот наречен имате и други држави зошто е смешен во најмала рака.

ja im vikam toa celo vreme. Znaci sfatete deka makedoncite go davaat gazot za fizicki potrebi a ne deka se predavnici (y) zosto u shqipria da ti mirisi na loj i da gledas nindzi na plaza, vo hrvatska i crnagora da te izgorat koga mozes u bugarska da brkas bugarki na plaza i u grcka da se suncas za eftino. Logika ebago

vcera se vrativ od grcija, prepolno nemase mesto na plaza kade da sednes, i ...pak ke odam ama vo ohrid ili vo nekoj manastir nikad, voda e voda cista topla prozirna, a ne tinja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom