Ај малку навреди:)

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти ја ебам она граф шо прајт дома ти
Да ти ебам мајката в пичка, клошар еден
Оди бе тамо умрен еден
Ако те најдам ќе ти ебам све по список
Копиле едно некапено
Мрш бе селјак еден

da i go nacukam na zenati u usta dodeka go raga toa smrdlivo kretenoidno sustestvo sto izlaga od taa nejzina neisprana picka .

кур да бричиш на мој да личиш
секој на свој ти на мој :)

Kaj si be da ti ebam mrtvite vgaz da ti ebam....abe sestrata vcicki da ti a eba peder eden....ke te zakolam ke ti ebam gaz majcn :D:

Куро ќе ми јајш ... Ебате педер ебате .... Абе шотебам .. Абе пичка ти матер ... Шо бе да тибам ... Абе шо ќе запамтам ... Абе мрш пичкати матер ... Абе да тибам газо мајчин ... Шо ме познаваш бе ... Абе јас ќе тибам газо мајчин ... Викни ја таму оди кој одмор ми се клеца незнам шо да прам збеснав од сабајле за клецање ... Та женати драпа мадиња кузнај кај оди пичку матер .......

Куро ќе ми јајш ... Ебате педер ебате .... Абе шотебам .. Абе пичка ти матер ... Шо бе да тибам ... Абе шо ќе запамтам ... Абе мрш пичкати матер ... Абе да тибам газо мајчин ... Шо ме познаваш бе ... Абе јас ќе тибам газо мајчин ... Викни ја таму оди кој одмор ми се клеца незнам шо да прам збеснав од сабајле за клецање ... Та женати драпа мадиња кузнај кај оди пичку матер .......

pet linii gi eba more JEEEEJ, pet linii... so be ne znajs... ke dom tamu ke te skinam... sho znam koj e, od POSHCHA nekoj mi se javuva
to najako od site e

Abe ta zenati na coeko kuro mu go iskasa na coeko....abe kuro mu gi iskasa po bolnici ke go nisime trupur fati...abe tripur fate pickati od na majka ti

da ja ebam sestrati na majkati na groboT!!!!

И да се бричиш и да не се бричиш пак на куров ми личиш!

ебате педер ебате
тибам фацата издркана
да тибам мамата у пичка, да ти ибам
(ако ги имало извинете, ме мрзеше 11 страни да читам)

лелелелеллеелее Кај е Жената ти :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

лелеле се изнасмеав кај си го запамтил цело еј :pos2: :pos2: бравос а со чек мене да ми текне да ти ибаам глаата педерска и курот свиснат:pos2: :pos2: :pos2:

да ти ебам све по список
да ми го пушиш
мамата в пичка............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom