HUAWEI ASCEND Y300 или ZTE BLADE III PRO?

• Креатор на темата Креатор на темата martin2010
  • Време на започнување Време на започнување
Па сите тоа му велиме, кои друзи телефони ти ги нудат ?

Овие се телефоните:
- Nokia 113;
- Samsung GT-E 1190, 1200, 2600, GT-C 3520;
- HTC Desire C;
- Samsung Galaxy Mini 2 S6500;
- Samsung I8190 Galaxy S III Mini;
- Huawei Ascend Y300;
- ZTE Blade III Pro;
- LG L3 II.

Овие се телефоните:
- Nokia 113;
- Samsung GT-E 1190, 1200, 2600, GT-C 3520;
- HTC Desire C;
- Samsung Galaxy Mini 2 S6500;
- Samsung I8190 Galaxy S III Mini;
- Huawei Ascend Y300;
- ZTE Blade III Pro;
- LG L3 II.
Јас дефинитивно би одбрал, ипак самсунг си е самсунг, али секако ти ке го користиш земи си каков сакаш.

Ако мислиш на минито С 3ка, мн е скап 14,450 ден. :)
Да на него мислев, али не се разбравме мислев бес пари сите ти ги дават овие што ги наведе затоа ти реков.

Да на него мислев, али не се разбравме мислев бес пари сите ти ги дават овие што ги наведе затоа ти реков.

Huawei сакам да го земам во Relax S + 4500 ден, не знам дали е исплатливо тоа

Штотуку сакав да отворам и јас ваква тема. Значи и јас сум во истата двоумица кој телефон да го изберам. Хуавеито ми е 1000 ден поскапо во мојата тарифа али тоа не е проблем. Предностите на хуавеито се неколку: екранот тоа што го спомнаа погоре, батеријата му е 1730мач наспроти зте со 1600, има 16м бои напсроти 256к мислам беа на зте, екран отпорен на гребење. Другото горе-доле е исто. Имам фора до 11 јули да размислам ама најверојатно Хуавеи ќе го земам, сепак ќе треба да го користам две години и овие предности дотогаш ќе бидат едни од најслабите опции во споредба со новите телефони кои секојдневно излегуваат. Гледам т-мобиле во каталогот најавуваат два нови алкател телефони, можеби некој од нив ќе ти се допадне.

Инаку ако си решил помегу овие две земи хуавеи подобра фирма се од овие зте.

UI на што мислите не ве разбрав ?

Па смени го launcher-от !?

Го земав хуавеи и одличен е, а за интерфејсот лесна работа, носиш во канта се што не ти треба и готово ...

Да не знае некој дали редовно го update-уваат софтверот Huawei и ZTE? Прашувам зошто еве Андроид 5.0 треба да излезе и ако купам телефон со Андроид 4.0 сега дали во догледно време ќе го надградат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom