Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој идено овде(Контогиалос плажа)?
Ги гледам овие да ги резервирам.
Која е цена на траектот за авто и двајца возрасни од прилика? Далку е од градот и Лидл? Општо што би препорачале за Крф.
Има некој идено овде(Контогиалос плажа)?
Ги гледам овие да ги резервирам.
Која е цена на траектот за авто и двајца возрасни од прилика? Далку е од градот и Лидл? Општо што би препорачале за Крф.
Епа исчитај, 13 страни се на темава, еба му мајката. И тоа ве мрзи да направите, се на готово да ви се сервира. Влези на темава, пиши прашање и толку.
Дали далеку било...Гугл Мапс не постои повеќе, го укинаа.
Гледав на гугл, повеќе мислев на гужви, каков е патот, пристапно ли е местото за возење, лошо поставив прашање, моја грешка.Гугл вика 11км а тоа е 19мин возење до лидл, веројатно во сезона малку повеќе време ке ти треба
Процени си сам колку е блиску…
Daleku e od gradot i mnogu loso dostapno, prvo se iskacuvas na brdo a posle do plazata e nemormalno strmna udolnica.
Jas bev so moped i nazad po ugornica edvaj idese so puna gas. Mnogu nedostapno mesto so nekolku hoteli i nekolku restorani (morskata hrana klasika vkusna i nisto poskapa od drugite niz krf)
Dali vredi? Mnogu!
Ne e mnogu guzva a vodata e kristal do dva metri duri i vetar da ima e odlicno. Plitka e i ke treba da poodis malku za dlaboko. Broj eden od site plazi sto bevme za mene bidejki e navistina da odis i da odmoris (ne gi racunam kristalno cistite paxos antipaxos itn sto se kako na film nitu divite sto se kako licni plazi).
Nekoj od slednite odmori ke idam tamu 10 denovi i ne mrdam.
Ако одиш да се одмориш шо бараш по траекти. Оди на Ситонија.Генерално ми е дали има добри плажи кај што реално може да уживаш и да се одмориш како човек
Планирам нешто за Крф на почеток на септември.
Гледам нешто Дасиа и Ипсос. Која е разликата меѓу двете, што е подобро?
Генерално ми е дали има добри плажи кај што реално може да уживаш и да се одмориш како човек. Ќе го прочитам постот на Стелт, ама некој ако има некоја кратка забелешка слободно нека сподели![]()