Сомнително Лице

• Креатор на темата Креатор на темата Filip
  • Време на започнување Време на започнување
таа јас шо ја имам гледано е некаде 3 саати, оваа како скратена верзија му доаѓа
Ако можеш да ја најдеш постирај ја (y)
--- надополнето: 4 јули 2012 во 23:44 ---
Фала другар што го презентираш моето прикачено видео :D (y)

Инаку драмата е преубава секоја чест на глумциве
( то треба да се убие ) :pos:
Буквите летаа, скокет , рок ен рол ке заиграат....
да не касна некое лајно, влакнишче некое...

добра беше, ама од тој стил на драми госпоѓа министерка ми беше поинтересна.

Јака е стара е, уште пред 4 години ја имам гледано :)
ама прејака е :)

Ако сакаш ваков тип на драма мора да ја гледаш Radovan 3

Шчоо је бре ова?Фолклорно друш'во?Сакате да ве кара овде пред мене?На Кајгана?Како не ви е страм!

*не знам ни сам колку пати ја имам гледано и ќе ја гледам (очигледно според ников), ретки се такви работи :cuc:

Фала другар што го презентираш моето прикачено видео :D (y)

Абе човече,дали има пост некаде да не се пофалиш дена некој “споделил“ твое видео?:гик:
--- надополнето: Jul 5, 2012 3:17 AM ---
Шчоо је бре ова?Фолклорно друш'во?Сакате да ве кара овде пред мене?На Кајгана?Како не ви е страм!

*не знам ни сам колку пати ја имам гледано и ќе ја гледам (очигледно според ников), ретки се такви работи :cuc:

Ретки се ваквите добри комедии, една исто од поинтересните, беше “Од кол на кол“.

Милисав е најбоље....
е и овај чумулигата со мене... виќа со коњ а ја со спејшатл...

Нели Џамбазов во чест на дедо му играше едно време. Тогаш дадов пари за да ја гледам, ама неколку пати ја одложуваа под изговор дека Џамбазов скршил нога. Најверојатно се коцкал по југот :)
После ја пуштија на МТВ и ја гледав со дедо му. (y)

Леле колку ја обожавам...:pos: Најјака е. :pos: Дома ја имав како книгиче, ја имам прочитано едно 5 пати... Ѕвероини!

За мене најдобра домашна комедија, драма, претстава како сакате крстете ја. ЗАКОН! Сите се луди, почни од милисав, началникот, виќа, јосе..., лудница. Ја имам целата комплет претстава која трае 2часа и 26мин ја симнав одамна од еден мкд тракер. Еве ви го почетокот кој е 19минути пред оној на јутјуб:
http://www.sendspace.com/file/b30qbb
Верувам дека ќе се вклопи овој ави фајл со она од јутјуб да ги споите па да ја имате целата претстава, среќно.
Вакво нешто не верувам дека ќе се сними во иднина, едноставно предобро направено!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom