Сомнително Лице

• Креатор на темата Креатор на темата Filip
  • Време на започнување Време на започнување
Лајно едно!
Лајносано!
:pos:

Ѓубриња! Ѓубросани!
Гнојој! Гнојосани!

Ти! Ја?! ТИ!! ја?! Ти, ја, ти ти ја, ти, ја, ти ти ја. ЈО!

Болни едни!
Болносани!

Ќе бројам до три!Пред мене зад мене,сите да ве немат!Еден,два,три!
Пу за мене,пу за сите спас :pos::pos:

Ја не знаев оту си бил педер!
Не сум началниче,то је чисто службено!
Чисто службено ќе ми го рокнеше на каучов!:pos::pos:

јас ја гледав синоќа,на мтв,во изведба на Прличко,Анче Џамбазова,енд компани...супер беше.Меѓутоа оваа што ја имам јас на цд,во која што глуми овој од Ѓоре Шнајдерот,е таа е да скиниш од смеа,три дена да се смееш на неа!

тоа ти е нешто..нешто..нешто нежно,како кокиче,врапче коа ќе прелета под него,да измрзнит :pos::pos::pos:

УТРЕ, СО ПОЧЕТОК ВО 18 ЧАСОТ, ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВАТ ПРЕТСТАВАТА ВО ДОМ НА КУЛТУРА ВО ОХРИД, ЗА УЧИЛИШТЕТО ХРИСТО УЗУНОВ, АМА МОЈТ ДА ДОЈТ КОЈ САКАТ, НЕ Е ПРОБЛЕМ. КАРТА 60 ДЕНАРИ
ИЗВИНЕТЕ НА КАПСОВ

Началниче, овај рече дек е аптекарски помошник!
Медицинска сестра да не е баго мајката! Тој мојт шо сакат да кажит, мие сме тука да одредиме кој е, шчо је и зошчо је. Пиши дека е... шпански морнар... уствари бивш холандски офицер...
Али сегашен Германски овчар...
Началниче, а да пиша ја пит бул териер?

"Animal jeden", Сушчество едно безобразно, многу добра драма од охридскиот театар, ја гледав преку 100 пати, ама пак ќе ја гледам, го имам и двд-то со оваа драма, најдобрата во Македонија

Мене ми треба автограм од оригиналниот Виќо(Климе Новески). Дали некој го знае тој човек?!

Сите Виќовци се закон :)

најмногу се изнасмеав ко му рече на брашнарон „Масло да ти турет на косата питулици ќе се напрает”:vozbud:

И писарон тоаш рече: И комат мојт да се напрајт!! :)

MaRiNa`Oh напиша:
И писарон тоаш рече: И комат мојт да се напрајт!! :)
а, јако е и во оригиналната драма, вели:
"Пак, од глава не ми излегвит ова џубрево колку е гнасно, малку вода да му туриш и питулици мојш да напрајш...." и после некое време Милисав ( писарот ) вика: Господин началник ? - Шо е бре ? Можеме бурек да напрајме. :)

-Да го пушчам Алекса Чпијунот да продушкат низ градов?
-Пушчи го! Прво речи му на Ката да и ја душнит... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom