Го убиле пред родителите: Два куршума во глава бидејќи го "навредувал" Мухамед

• Креатор на темата Креатор на темата Caffè
  • Време на започнување Време на започнување
aw really?

да не си јалнаш нешто телемиту? ај провери се.

Де бре христијанину, тие 5 беа убиени за да зоврие умот на такви ко тебе и да почнеше војна и сега Скопје да имаше граница кај бит-пазар. Да не бевме ние сега ти можеби ќе беше мртов... се буткате како прлиња на ливада тука и гледаш никој не е навреден ниту пак се заканува дека ќе те убие... ;)

Мисли малку - не секој муслиман убива од верска побуда. ПОсилни се политичките причини! :)Човекот во секој случај си наоѓа вакво или онакво оправдување за прекинување на нечија волја за живот... или смрт. Штета....

Но сепак, оваа тема не е дезинформација... то сакав да кажам - и сакав да кажам дека кај нас убиство од верски причини е казниво со закон! Убиство е!

Мисли малку - не секој муслиман убива од верска побуда. ПОсилни се политичките причини! :)Човекот во секој случај си наоѓа вакво или онакво оправдување за прекинување на нечија волја за живот... или смрт. Штета....

Како да ти кажам Хептаграме, но религијата и политиката не се одвоени кај нив. Под рака одат, и пред се, политиката е детерминирана од религијата.

Како да ти кажам Хептаграме, но религијата и политиката не се одвонеи кај нив. Под рака одат, и пред се, политиката е детерминирана од религијата.

Ајде да потпишете петиција да се забрани исламот во РМ!
Што велите на тоа? Гледам сите даваат негативни коментари за исламот... од неговиот пророк па се до разбирањето на светот...

Нека се соберат сите, христијани, атеисти, и сите кои сметаат дека исламот е препрека и опасност за Македонија и нека се забрани!
Бидејќи Албанците или Косоварите кога тогаш ќе посегнат по Тетово и Струга и Дебар и ќе замешаат религија со политика, нели!

Добра идеја? Кај знаеш дека нема твое дете во иднина да биде распнато бидејќи рекол сешто за Мухамед? Ете како во овој случај?

Ајде да видиме кој е за, за да се забрани исламот бидејќи е насилна религија и политичка организација која сака да окупира држави! :sneaky:
„несакаме децата да се плашат да имаат критички став кон светот“ ете ви и слоган! МАРШ на протести против исламот!

Или не бидува таа опција?

Ајде да потпишете петиција да се забрани исламот во РМ!
Што велите на тоа? Гледам сите даваат негативни коментари за исламот... од неговиот пророк па се до разбирањето на светот...

Нека се соберат сите, христијани, атеисти, и сите кои сметаат дека исламот е препрека и опасност за Македонија и нека се забрани!
Бидејќи Албанците или Косоварите кога тогаш ќе посегнат по Тетово и Струга и Дебар и ќе замешаат религија со политика, нели!

Добра идеја? Кај знаеш дека нема твое дете во иднина да биде распнато бидејќи рекол сешто за Мухамед? Ете како во овој случај?

Ајде да видиме кој е за, за да се забрани исламот бидејќи е насилна религија и политичка организација која сака да окупира држави! :sneaky:

Јас сум за. И телемитската поддршка ќе ни дојде добро. Гледај, Исламот е наказна, фашизоидна, идеологија. Се што е не муслиманско, според Исламот треба да исчезне. Зошто да бидеме политички коректни спрема идеологија која е еквивалентно опасна како Нацизмот ?

Во право си ќе посегнат. По 20 години сметам дека Р.М нема да постои. Ако се продолжи со истата политика. Нив им одговара овој лицемерен соживот, а причината е јасна. Политиката е трасирана така што за одреден период ( да не тресам години од ракав) ќе распишат референдум во З. Македонија, исто како на и Косово.

Јас не знам како ти можеш да бидеш рамнодушен, апатичен за моменталната ситуација. Омер и Соул секогаш цинички ти се обраќаат, те споредуваат со вештерите палени на клада за време на христијанската теократија во Европа. И велат дека сега, доколку би имале можност повторно истото би ти го сториле.

Бери ум Хептаграме, не е заебанција ова.

И велат дека сега, доколку би имале можност повторно истото би ти го сториле.
Јас не реков да биде никој политички коректен кон никој друг.
Небитно е ти што мислиш, ако твоето поле на дејствување за промена на нештата е мала.

Јас не мислам да изнесувам ставови (вистински што мислам за ниту една религија бидејќи ќе изгледа како тоа да е став на О.Т.О. како целина, а не мој - таков е менталитетот тука, се мора да е групно гледано), можам да дриблам наоколу и да прашувам сешто, дали христијани дали муслимани. Ете вака да ви давам идеи што како...
Верата секако не може да се докаже на некој друг, посебно не на некој што не е од таа религија.

А што ќе рекол некој муслиман или христијанин за виртуелниот лик Хептаграм - не се грижам воопшто. Форумов сешто трпи. Македонија исто! :icon_lol:

Секако, ако има во иднина убиство на деца од страна на муслимани - ќе има војна тука.
А кој ќе убива и што - не знам.

Јас не реков да биде никој политички коректен кон никој друг.
Небитно е ти што мислиш, ако твоето поле на дејствување за промена на нештата е мала.

Јас не мислам да изнесувам ставови (вистински што мислам за ниту една религија бидејќи ќе изгледа како тоа да е став на О.Т.О. како целина, а не мој - таков е менталитетот тука, се мора да е групно гледано), можам да дриблам наоколу и да прашувам сешто, дали христијани дали муслимани. Ете вака да ви давам идеи што како...
Верата секако не може да се докаже на некој друг, посебно не на некој што не е од таа религија.

А што ќе рекол некој муслиман или христијанин за виртуелниот лик Хептаграм - не се грижам воопшто. Форумов сешто трпи. Македонија исто! :icon_lol:

Секако, ако има во иднина убиство на деца од страна на муслимани - ќе има војна тука.
А кој ќе убива и што - не знам.

Ти не кажа, но тоа постојано тие кои ги гласаме го прават. Редовно. Деца масакрираат, а ни пуштаат владини реклами како убаво живееме.
Моето поле на дејствување... Батали. Инаку имам излегувано на протести, последен пат децата кога ги утепаа.

Став е многу важно да заземеш, да одбереш страна. Поготово кога некој те нарекува „вештер кој треба да биде запален на клада“. Ти текнува ? Вас телемитите ве сметаат за некои вештери, или шотијазнам, нешто наличје на тоа. Не ве вреѓа тоа ?

Мислам дека нема војна да има, што се не проголтавме. Бриони, мавровски работници, децава, репресирањето на Македонците во З. Македонија.
И да убијат деца, повторно ќе ни продаваат реклами за соживот.

Но не зборувај што ќе ти продаваат, бирај што ќе купиш. Денес сешто се продава.

И да, воопшто не ме навредува што ќе мисли некој муслиман за Хептаграм...

Па темава покажува како убиле дете бидејќи зборувало не знам што за Мухамед, јас ќе му се грижам што мислеле за мене или телемата која не ја познаваат? Луѓе без знаење за другите и различните - не ги многу ставам на ум. :cautious:

- Ти го крстиш, тој ти прди.

Кај ли беше бре ти 2012?

Тука бре Берик, што се нервираш? Пак ќе зборуваш за петте убиени? Луѓето за кои има сомнение дека се убијци - фатени се - им се суди. Не ме разбираш што напишав со првиот пост, ниту со сите наредни, битно е да кажеш дека ги мразиш муслиманите. Добро де и тие те мразат... ајде сега кошкајте се по форумов.

Твојата омраза кон муслиманите, како христијанин, марш таму во црква да си ја исповедаш, не ме заморувај мене.
Ме читаш ти мене или слабо?
Што сакаш да направам бре момак што ти гледам дека не сив во можност да направиш во врска со муслиманите? Ајде кажи...
Да им кажам да не убиваат? Да ги осудам сакаш? Реков да потпишеме петиција да ги нема...

Оди тепај муслимани, ајде... Намалете со оваа ваша омраза аман...

Тука бре Берик, што се нервираш? Пак ќе зборуваш за петте убиени? Луѓето за кои има сомнение дека се убијци - фатени се - им се суди. Не ме разбираш што напишав со првиот пост, ниту со сите наредни, битно е да кажеш дека ги мразиш муслиманите. Добро де и тие те мразат... ајде сега кошкајте се по форумов.

Твојата омраза кон муслиманите, како христијанин, марш таму во црква да си ја исповедаш, не ме заморувај мене.
Ме читаш ти мене или слабо?
Што сакаш да направам бре момак што ти гледам дека не сив во можност да направиш во врска со муслиманите? Ајде кажи...
Да им кажам да не убиваат? Да ги осудам сакаш? Реков да потпишеме петиција да ги нема...

Оди тепај муслимани, ајде... Намалете со оваа ваша омраза аман...

Не ги мразам Муслиманите, ги сакам. Нема зашто да ги убивам. Јас не сум како нив.
Тоа ти у твојата националистичка глава си праиш филмови.

Не ги мразам Муслиманите, ги сакам. Нема зашто да ги убивам. Јас не сум како нив.
Тоа ти у твојата националистичка глава си праиш филмови.

Ги мразиш... секое спомнување муслимани и тебе ти е филмот со петте убиени!
И идеш на навредување на муслиманите и се остало како што си правите години наназад...
Ништо не менувате, само сми истурате фрустрациите и нервозата тука на вашата поединечна немоќ.

Не се празни преку мене... ете ти ги муслиманите и со нив си се разбирај со вашата заедничка љубов...

Ете темата е за дете што е убиено од муслимани - ти се заморуваш со мене... и јас убаво си кажав. Твоите пет убиени немаат врска со религијата наречена ислам. ТОа е филувано ете вакви ко тебе со малку фитил да експлодираат и да направат глупост на своја одговорност(Ако ја имаат) и да започне нешто големо кое што ќе сопре со големи штети. Реков дека вакво убиство каде што муслиман би тргнал против волјата за живот на некој поединец бидејќи му смета кажаното за Мухамед или неговиот Алах, е казниво! И ќе биде казниво секогаш!

П.С. Не сум националист... ама ви праам филмови... продужи!

Но не зборувај што ќе ти продаваат, бирај што ќе купиш. Денес сешто се продава.

И да, воопшто не ме навредува што ќе мисли некој муслиман за Хептаграм...

Па темава покажува како убиле дете бидејќи зборувало не знам што за Мухамед, јас ќе му се грижам што мислеле за мене или телемата која не ја познаваат? Луѓе без знаење за другите и различните - не ги многу ставам на ум. :cautious:

Имаш ти став некаков на темава, или ќе претураш од шупливо во празно ? Дај кажи конкретно што ти мислиш, па ќе зборуваме. Бива ?

Со фразите „абе луѓе не оди така“ „треба да се има разбирање“ „зошто вака реагирате“ нема да дискутирам со тебе.

Вака од околу, со надмениот тон, нема да разговарам повеќе со тебе на темава. Напиши нешто суштинско.

Не е дезинформација.
Муслиманите убиваат ако Мухамед се почуствува навреден - само тука на Балканот не им оди тоа со убивањето - пола форум ќе требаше да биде убиен тука!
Само ако ги читнеме темите за Мухамед, Коранот итн итн

Да не цитираме сега пак од Коранот што се се прави со оние кои ќе зборуваат за „вистинската религија“ на планетата Земја!

Ц ц ц... дете бре... се навредил многу Мухамед од дете... ептен!!!

П.С. Werther ако ова не ти е суштинско и јасно... не ми прави муабет! Ова го напишав и дотрча христијанинот и ти да се чудите и да не ме разбирате! Што да ви правам сега јас? :facepalm:

Не е дезинформација.
Муслиманите убиваат ако Мухамед се почуствува навреден - само тука на Балканот не им оди тоа со убивањето - пола форум ќе требаше да биде убиен тука!
Само ако ги читнеме темите за Мухамед, Коранот итн итн

Да не цитираме сега пак од Коранот што се се прави со оние кои ќе зборуваат за „вистинската религија“ на планетата Земја!

Ц ц ц... дете бре... се навредил многу Мухамед од дете... ептен!!!

П.С. Werther ако ова не ти е суштинско и јасно... не ми прави муабет! Ова го напишав и дотрча христијанинот и ти да се чудите и да не ме разбирате! Што да ви правам сега јас? :facepalm:

Колку суштински, ќе не испотепале затоа што на форум сме плукале. Јак аргумент ! Тука сме задскриени позади анонимните јузери, нема да не најдат.

Како да си му брат на оној Нинович на темава. Од околу со разбирање и надмен тон ги согледуваш работите. Браво. Те разбирам јас перфектно. Не користиш ти некоја груба терминологија па да се тегавам со твоите постови. Немај гајле.

Кој е твојот став за Исламот ? За Мухамед ? Како да дискутирам со тебе кога изводиш преку целата дискусија ?

Кој е твојот став за Исламот ? За Мухамед ? Како да дискутирам со тебе кога изводиш преку целата дискусија ?

Ќе идеш на теми за Мухамед, за исламот, ако те интересира општо кој е мојот ЛИЧЕН став кон религиите, ќе посетиш Што е Исус, Кој е ИСУС, Прашања за христијанство...
И ќе направиш слика што мислам... се е јасно.
А ако ти смета надмениот тон (кај најде тон, пишуваме, ти така ме читаш, се ти е во главата) - не ми пишувај - нека ти смета во тишина! ;)

Кажав доволно за муслиманите што мислам по форумов... што мислиш, зошто сум „вештер“ за некои веќе банирани членови? Ех... ми се запна ти мене, а дете е убиено од муслимани бидејќи рекол нешто за Мухамед, а муслиманите што го убиле пресметале дека со тоа го навредил мртвиот пророк!

Да се држиме на темава!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom