U posljednjoj video snimci poručio je: "Mi smo borci kralja Abdullaha i Haririja", očito se referirajući na saudijskog kralja i istaknutog saudijsko-libanonskog političara Saada Harririja. U razgovoru također ističe: "Uz Božju volju biti ćemo uz Izrael kada unište Hezbollah. I stajati ćemo uz SAD kada unište Iran, svim svojim snagama".
Prošle godine Ali Bello komentirao je situaciju oko Aleppa za list The Financial Times. U tom razgovoru otkrio je kako je bio zadužen za dobavljanje oružja. U razgovoru za FT jedan njegov vojnik ističe: "Spremni smo se udružiti i sa samim vragom protiv Assada".
--- надополнето: 7 јули 2013 во 12:06 ---
и по некој коментар под текстот
Mislim da vise nema potrebe pricat o tim Vehabijama i ko stoji iz njih.
E sad se ja pitam sta oni traze U bosni i ko ih je dovao u BIH.
Samo da kazem : ASAD BRAVO SAA VI STE NAJBOLJA ARMIJA BOSNA VAS VOLI PUNO,
ENEs
halo glupe vehabije-možegte li nakon ovoga tobe da dođete?..ma jok, srca su vaša odavno pocrnila!
- Ovo je samo VRH LEDENOG BRIJEGA. Čitave strukture nominalnih, a lažnih muslimana služe (svjesno ili nesvjesno) britanskim, američkim i izraelskim službama. Tek će velike stvari početi da se otkrivaju, ne sumnjajte.
To majstore
samo tako, predlazem ti i da kakav intervju izraelcima das. AUTOGOLCINA nevidjenih razmjera. Samo nek maske padaju. Budalo jedna taj film sa Sirijom neces gledati, a posebno ne s Iranom. A svi vi iz moje Bosne koji podrzavate ove koljace, jos jednom vas upozoravam: RAZMISLITE LJUDI DOBRO, BICETE PITANI ZBOG OVOGA, NECETE MOCI RECI DA NISTE ZNALI, OPAMETITE SE.
@Drvokradica..., gdje si ti, nema te...! Nemoj se iznenaditi..., da Obama tog kanibala, pozove u Bijelu kuću, na molitveni doručak...!? Ha,ha,ha...! Da i demokratama i republikancima, praktično pokaže, kako se jede ljudsko meso...! Žalosno...!
USA Zapadnim i cionističkim medijima..., Gebels je bio samo instruktor..., i "pozitivna istorijska lekcija"!? PS. Ne motaj se oko moje šume Drena..., tamo u sjeveroistočnoj BiH! Pozdrav svim Advancašima sa sunčanog Jadrana! ŽIVJELA SIRIJA! ŽIVIO ASSAD! ŽIVJELA MULTIKULTURA I SLOBODA!
итн
да видиме што имаат метта соул и омер да кажат на ова