Ferry Corsten @ Green Beach Festival, Охрид - 02.08.2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Ferry e totalno nezdrav kako razdrma bravo ej.. za razlika od lanskiot Green Beach so Armin godinava duplo pojako bese

Малце на почеток ко да затупеа Лефанк Ајсберг, аали ко настапи Санчез, па Корстен. ^_^ Се на се супер журка, со квалитетен звук. (y)

ne deka na nekoj go interesirat ama i Aca Lukas bese na zurkava odma posle negoviot koncert vo VIP sedel 1 sat i zaminal :pos: koj car

Сигурен сум дека премногу пропуштив :(, нека пише некој ревју бар да ми долови дел од атмосферата :place:

spored mene za nijansa bese podobar roger
lefank i iceberg se nekako toa pa toa,trebe malku da smenat

Бомба беше Фери. Едино се каам на Оукенфолд шо не бев претходната вечер :D

го мразам виа универзум,цел живот чекам да дое роџер,и на крајот се е против мене за да отидам....ццц стајте некоја слика/видео :mad:

Дали ги пушташе старите класика песни како Made Of Love, Fire, Beautiful, Radio Crash ?

Дали ги пушташе старите класика песни како Made Of Love, Fire, Beautiful, Radio Crash ?

Не знам точно кој ремикс на Punk и Dimitri Vegas & Like Mike ремиксот на Rock your body rock, и оригинални Beautiful и Made of Love (со нив затвори) :)

Не знам точно кој ремикс на Punk
Порано овој ремикс го пушташе Punk (Arty's Rock N-Rolla Mix) сега може има некој нов не знам. Колку е само добра Made Of Love, прекрасен вокал и текст !

Не беше Arty затоа не го познав :) Иначе made of love и beautiful најјаки дефинитивно беа

Made Of Love беше врвот... и посебно добро ја спопука Serenity од Армин... а и баш немав време да слушам се али додека не стигна некаде 20 минути пред крајот на санчез заспав... значи колку се досадни ајсберг и лефанк... па и санчез, тоа чудо нешто -_-
--- надополнето: 4 август 2013 во 02:19 ---
spored mene za nijansa bese podobar roger
lefank i iceberg se nekako toa pa toa,trebe malku da smenat

роџер за нијанса подобар од кого... од фери?!

Досадни ти се затоа што не го слушаш тој стил, јас на пример би го слушал Роџер 24/7, Фери додека пушташе издржав до мамут натаму не можев пошто не ми се свиѓа тоа и не го слушам.

п.с Ајсберг и Лефанк и мене ми беа досадни, очекував барем на крајот после Фери да забрзаат со нешто во стилот на Eric Prydz али ништо од тоа...

Made Of Love беше врвот... и посебно добро ја спопука Serenity од Армин... а и баш немав време да слушам се али додека не стигна некаде 20 минути пред крајот на санчез заспав... значи колку се досадни ајсберг и лефанк... па и санчез, тоа чудо нешто -_-
--- надополнето: 4 август 2013 во 02:19 ---

роџер за нијанса подобар од кого... од фери?!

da
ne go obozavam toj stil na muzika sto go pusta ferry
a znam deka na povekjeto sto bea na zurkata povike mu se dopadna ferry :)

Ја искрено да ви кажам на Санчез задремав .... многу ми беше тапа дебелиот .... ама затоа на Фери ....да не отвараме слики од кадевечер хахха - иначе најбоље closing ми беше со двете најбоље траки според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom