Ваши уметнички дела

• Креатор на темата Креатор на темата Satyr
  • Време на започнување Време на започнување
Ногу убај очи! Браво!

Mnogu ubavo..ima edna artistka,Lisa Falzon,crta slichni raboti,zanimlivo vo sekoj sluchaj.

Да ви се пљукнам во рацете. Ејјјј, алал да ви е....Немам зборови за цртеживе, кој од кој побави. Браво...Море не сте ни за браво :) За нешо поголемо сте :) хее

Еве нешо најново од мене:The Soul Collector

paradoxba_chow73_soulcollector.jpg

хммм....јас знам професори и што кршеле скулптури на ученици и кинеле цртежи али сепак не ги подржувам..а за тоа што не дал образложение може и си во право..

Black Rose напиша:
Something.......

- типкава не е довршена треба косата да и ја доцртам, ама ме мрзи некако....

Чкртки од досада.......

leleeee.... sekoja cest... okovo sto e samo nacrtano me zaprepasti, sovrsheno e nacrtano- bravo! :smir: obozavam oci taka crtani... no ova posebno me privlece :) ahh

секој си има право на свое мислење...никој неможе да ти го земе тоа...барем не на форумов..е сега какво е тоа мислење...друго прашање.али ај да не ја влечеме работава кон...нема везе

forumov e za toa, razmenuvanje mislis, iskustva, crtzi...
Ne gledame loso u toa nekoj da si gi pokaze svoite kvaliteti. A vie, profesionalci, upateni vo umetnosta, mozete slobodno da nacrtate pa posle da jadete burek za site drugi ovde.

p.s. crtezite se super. Samo napred.:zver:

shura напиша:
aj objasni mi go zborot ART

Art is that which is made with the intention of stimulating the human senses as well as the human mind and/or spirit. There is no general agreed-upon definition of art, since defining the boundaries of "art" is subjective, but the impetus for art is often called human creativity.

Ако воопшто постојат правила да не се цртаат трепки на очи и бла бла, тогаш нека стојат тие во конкурси за примање на уметнички академии, а не на форуми...Никој не рече дека се дечкиве професионалци, а никој не рече и дека нема да бидат еден ден...:wink:
Вие што сте приложиле цртежи - секоја чест, баш ме радува што креативно си го трошите времето и создавате некој своевиден печат во времето. Само напред! :aplauz:

Една моја професорка има речено...Слатка_Мала ќе знае за што зборувам... За Уметност се смета секое дело што со секое гледање ти буди нови чуства и секој пат гледаш нешто ново!
Никој не рече дека луѓево што постираат тука се од ликовна академија и треба да цртаат пропорционално или не знам како...кај се видело правила во уметност,девојката така се осеќала и така нацртала,секој со својот вкус!
Што се однесува до цртеживе,секоја чест!
Дури и за дело во фотошоп е потребна инспирација и креативност:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom