Тоа сум јас [фотографии од вашето детство]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
сеа не знам дали си ти, ама тоа детето со црвена блуза (второ од десно) во устата е застанат како кукла на дување :свиркам:
Тој сум :) ... иначе ретко кај мене се наоѓа нормална слика

Оваа пример е од 8-мо одд. некаде

230663_10150193926390233_4975549_n.jpg

DSC01276.JPG
DSC01482.JPG
Кога сум бил ептен мал :D
Сликиве се со лош квалитет, ама тоа е тоа :D

Ова е на вториот роденден :)
Со торта во форма на риба xD
DSC07135.JPG

На плоштад или пак негде после Камени пред чаршија :D
DSC07140.JPG

На игралиштето на кое го оставив целиот мој живот :)
Какво комбилизонче имам :D
DSC07144.JPG

Со првата женска :D И од страна клегендарниот камион што прво беше на братучед ми, после ми го дадоа мене. Татко ми ми купи после ист таков од Бугарија, само црвено-црн :D
DSC01584.JPG

Претстава во забавиште. Играме на Фламенго :D Единствен пат во животов кога сум носел кондури :D Не даваа на тогаш популарната емисија шек-шек :D
DSC07143.JPG

Доста се :D

Прегледај го приврзокот 62862
2 годишен сум бил овдека мислам, кај Голфот на вујко ми :)
Ме бендисува пуловерчето...Инаку ентериерот на Голфот е класика за тетовско-гостиварскиот регион, слично како и брендот на колата.

Моментално го гледам Менталист, па сум во некој фазон влезен. Се надевам дека нема да ти пречи едно прашање
Вујко ти има работено во Швајцарија? :D

Ме бендисува пуловерчето...Инаку ентериерот на Голфот е класика за тетовско-гостиварскиот регион, слично како и брендот на колата.

Моментално го гледам Менталист, па сум во некој фазон влезен. Се надевам дека нема да ти пречи едно прашање
Вујко ти има работено во Швајцарија? :D

хахах ден денес е таму, бат хау дид ју гес:cuc:

Ајде една ваква тема: Тоа сум јас
Кој има ... нека постира овде своја слика-и,
почнувам со овие како дете,сликан со брат ми (тој е поголем и повисок овде на овие слики)
сликани се одамна пред земјотресот,ама како сега им се сеќавам,како вчера да било,
на едната на улица пред куќа,мајками пред тоа ни ги изми босите нозе,а во рацете по една играчка,
сликари одеа по улица и викаа сликање,како што одеа оние со ѓумовите и викаа матеница.
на другата во студио,јас качен на дрвеното коњче,и на третата на излет
На сите се гледа дека сме исто облечени а не сме близнаци-значи што на едно,тоа на другото.
па гледајте и дајте ги вашите,а потоа од војска,од свадба,од .....Picture 339.jpg Picture 340.jpgТоа сум јас.................Тоа сум јас.Picture 341.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom