Мистичен
Човек
Tехнички и физички е (само порталот всушност, форумот е хостиран во Македонија ако мислиш на тоа), но готвачите на Кајганата, како и кујната се тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па дај да дојдам да му апдејтаме firmware на мојов П800ка...праите тоа така?Necrophilia напиша:Alfa Mobil, Karshi nip nova makedonija t.e. karshi parkot na novinarite od stranata na DAL MET FU, malce sum podole znaci na pocetok na Vodnjanska kaj dvata semafora koga se dvizis nakaj drzavna bolnica, mozes da me najdes sekoj den posle 12/13h, se vikam Bozidar kontakt: 02.31-61-264
Незнам за Космофон, ама на Мобимак од поодамна оваа услуга е достапна. Преку говорниот автомат си бираш за која услуга сакаш подесувања и они ти праќаат истиот момент смс со конфигурацијата и ти само стискаш ОК и самото автоматски се подесува. Во секој случај добро е и тоа на страната, а уште подобро е тоа што ја ставиле и Македонија во изборот на држави.NiTr0 напиша:Дали ви се има здосадено да внесувате еден куп податоци во својот мобилен за да подесите ММС, Интернет, емаил адреси и сл. работи поврзани со мобилниот интернет? На оваа страна од НОКИА можете да си ги „порачате” бесплатно сите подесувања за својот Нокиа мобилен апарат и после неколку кликнување добивате СМС порака преку која можете со едноставно снимање на опциите да си го олесните подесувањето за саканата услуга.
NiTr0 напиша:Дали ви се има здосадено да внесувате еден куп податоци во својот мобилен за да подесите ММС, Интернет, емаил адреси и сл. работи поврзани со мобилниот интернет? На оваа страна од НОКИА можете да си ги „порачате” бесплатно сите подесувања за својот Нокиа мобилен апарат и после неколку кликнување добивате СМС порака преку која можете со едноставно снимање на опциите да си го олесните подесувањето за саканата услуга.
Gizmo_x напиша:Pa drugarce Vo eden turski i Angliski forum citas samo so eden Dcu 60 Kabel Usb Kabel mozes da flasiras duri mi dadoja celi softveri od k750i i W800 za da si smenam mojot softer na k750i vo w800 samo nesto ne mi uspea.Ne znam sto e.Dali mojot usb kabel ne e DCu 60 ili pa nesto drugo.Inace cabe si istrosil tolku pari za kabli dekoderi ona tova.ko ima moznos od Angliski Turski hackeri.Ako imas slusnato za taa programma koja ne e legalna.Ne smeam ime da dadam...
NiTr0 напиша:Дали ви се има здосадено да внесувате еден куп податоци во својот мобилен за да подесите ММС, Интернет, емаил адреси и сл. работи поврзани со мобилниот интернет? На оваа страна од НОКИА можете да си ги „порачате” бесплатно сите подесувања за својот Нокиа мобилен апарат и после неколку кликнување добивате СМС порака преку која можете со едноставно снимање на опциите да си го олесните подесувањето за саканата услуга.
NiTr0 напиша:ИТНО ми треба плоча за Motorola T720i !!!
vikris напиша:Dali ima kod sto prikazuva skrien broj za LG U8330?
Mac)) напиша:Па дај да дојдам да му апдејтаме firmware на мојов П800ка...праите тоа така?
Само драпај се...:pos2:Necrophilia напиша:плоча за мобилен телефон бараш? прво појди на психолог да видиш нешто да не ти треба на тебе па после барај плочи од мобилен, можеби ке можеш да најдеш на бит-пазар ги имаат на кило... се зезам.. да би имал плоча од таков телефон ке му стаам маска - 350 денари, Дисплеј 800 денари, батерија 200 денари и ке го шитнам 1500...:pos2: