Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво друштво имам проблем со редми ноте 7 ,кога отварм апликациј во позадина бледо се гледат иконите што се на екранот и постепено ги снемува или пример имам отворено фб отварам хром и делови од фб се гледат во позадина на хромот и по некое време ги снемува што може да биде дали се решава тој проблем?

Здраво друштво имам проблем со редми ноте 7 ,кога отварм апликациј во позадина бледо се гледат иконите што се на екранот и постепено ги снемува или пример имам отворено фб отварам хром и делови од фб се гледат во позадина на хромот и по некое време ги снемува што може да биде дали се решава тој проблем?
Малце е ова касно знам, али прати барем некој screenshot ?

Знае ли некој кај би можело да се смени стакло за Alcatel 1 (Joy) малку постар модел е и понеквалитетен, вака по овие мобилариве нешто барав ама тешко.

Знае ли некој кај би можело да се смени стакло за Alcatel 1 (Joy) малку постар модел е и понеквалитетен, вака по овие мобилариве нешто барав ама тешко.
Може и има дел ... ќе ти пишам на ПП

Здраво дечки.
Веќе некое време барам начин да бришам андроид апликации кои не може стандардно да се тргнат од тел.(знам дека можат да се овозможат, но тоа не ми е целта) како што се Galaxy Store, Device Care, Reminder и сл. Видов дека за да се постигне такво нешто, нај разумно било да се рутира телефонот. Но затоа што мојов тел. е постар модел(еве го), процесот за рутирање не е до толку straight forward како на попознати тел. како кај поновите модели.
Симнав adb и овозможив Developer Mode, а и видов дека претежно го користат Magisk за да го инсталираат новиот patch boot image фајл. Но нит сум сигурен кој поточно фајл треба да се симне за мојов модел на тел. ни како понатаму.
Ме интересира дали некој знае кој конкретен фајл треба за мојов модел, или некој друг начин на рутирање на тел. ?
Model number: A20e SM-A202F/DS

Дали може да се замени само стакло на s10+ или мора цел екран и ако може, каде?

Дали некој може да ми помогне во врска со "Android mini pc privileg mpc-1" оперативниот систем е паднат и цело време седи само логото на "Privileg".

1634731577905.png

Здраво, дечки. На грешка ми се направи ресет на network settings. Дали мислите дека можи сега нешто да се поремети во телефонот? Да не за*бав нешто?

Здраво, дечки. На грешка ми се направи ресет на network settings. Дали мислите дека можи сега нешто да се поремети во телефонот? Да не за*бав нешто?
Ајфон? Ќе изгубиш пасс од вифи мрежи само и подесувања за апн

Ајфон? Ќе изгубиш пасс од вифи мрежи само и подесувања за апн
Android. Океј, тоа го изгубив ама се прашувам нешто друго софтверски да не наштетив. Нешто читав демек не е добро да се прави нетворк ресет.

Android. Океј, тоа го изгубив ама се прашувам нешто друго софтверски да не наштетив. Нешто читав демек не е добро да се прави нетворк ресет.
Не му е ништо

Decki mi treba asolna baterija za Samsung Galaxy Xcover 3.

Kaj da najdam?

Pozelno ako ima moznost vo Prilep ili Bitola .

Здраво дечки.
Треба да сменам батерија на Самсунг А6. Дали е комплицирано менувањето и колку пари чини.Дали треба да си направам backup за секој случај

Здраво дечки.
Треба да сменам батерија на Самсунг А6. Дали е комплицирано менувањето и колку пари чини.Дали треба да си направам backup за секој случај
Го носиш во мобилара, и таму ти ја менат, мене не ми наплатија за менување бидејќи ја купив од нив а може и да ти наплатат ама незнам колку би коштало, и не треба никаков Бек-ап, оти батеријата не е поврзана со меморијата односно хардверот на телефонот, се ти останува исто!

Прашувам оти немам добро искуство со сервисерите.На пример менувам стакло го носам дома не работаат звучниците и слични работи.Разбрав дека со греење на 70 степени го отвара и на некој невнимателен сенешто може да му се случи,А телефонот ми функционира беспрекорно.
Колку чини батеријата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom