Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има тема за тоа. Како и да е ако неможам таа верзија на процесор јас да ја декодирам мислам дека е 20/30 евра поскапа - само патото и малтретирањето т.е. се плака и се носи ви Белград. За помалку од две недели ке биде издекодиран.Necro moes da mi kazes kolku kosta dekodiranje na nokia N95 i E90 doneseni od kina
некаде до кај 5-600 денари би те коштало. Скоро во секоја мобилара во Скопје, колку што знам.Имам SonyEricsson k750i и сакам да го декодирам ама ми кажаа дека не е лесно и скоро невозможно е да го направам тоа сам дома само со некој софтвер.
Ако некој може да помогне нека пише, или во која мобилара да одам да ми го декодираат најдобро?
би требало, тој телефон нели имаше блутут или ти треба за зафркавање т.е. флешување и флексување?Bate Nekro mozes li da mi najdes data cabel za Motorola E1000? Ajt
Тоа на сметката радни саат - значи работен час, т.е. не наплаќаат по тоа колку кошта телефонот или логично сервисот, туку по тоа колку време им одземал телефонот.Имам самсунг D500, ама мрежата нешто зафркава... Падни стани прај нон стоп... скоро секогаш ми е на две коцки, често паѓа на 0 , а многу ретко да се крени на 4 ...
Го однесов овде на сервис во хрватска, му сменаја звучниче ( пошто и тоа заебаваше ), и како што видов на сметката сменале и некаков си "GSM radni sat" . То ваљда е за мрежата... Ама пак заебава... А да го носам на сервис пак немам време, треба да си идам во Македонија. Ме интересира колку пари во Македонија би ме чинел сервис за проблемот со мрежата ?
А, btw ме интересира колку кошта батерија за истиот телефон ?
н`цп...Necrophilia kazi mi mozes da mi popravis flat kabel za samsung V200 i kolku toa ke me cini ali ako mozes da mi odgovoris sto pobrzo podobro ke bide ok druze pozdrav![]()