Пудра ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
До пред некое време не користев пудра зошто имам многу чисто лице. Ама сега почнав, а немам потеба. Немам ни акни ни подочњаци ни слично, и плус секогаш викам ПРИРОДНО СИ Е ПРИРОДНО. Баш пред некое време правев муабет со една другарка и ми вика нема потреба да ставам пудра само ми се затвараат порите и кожата не може да ми дише, посебно кога одам во дискотеки, кафичи каде што се пуши. И од тогаш ме замисли и поретко користам.

НемаВ потреба за пудра порано , ама ај не знам што ми удре филм почнав за навечер да ставам и си го заебав лицето , едвааај го средив сега ..Ама без разлика , уште си користам пудра , али само за навечер ..

Не користам многу пудра, само во одредени ситуации(некој свадба или друг значаен настан, амо тоа е многу ретко). Немам потреба, лицето ми е чисто и не сакам да си го упропастам или да се навикнам па да ставам секој ден. Користам само коректор.

Користам течна пудра од Gosh. Камена ниту во прав не ставам, не ми се допаѓа како ми стои на лицето. Ја користам ја за да добијам изедначен тен и за да ги сокријам подочњаците кои знаат понекогаш да се појават.

јас имам чисто лице но користам течна пудра. мислам дека нема штетно влијание, туку ја прави кожата помека и поубава.

Ретко користам пудра бидејќи во принцип немам потреба, значи само за вечерни прилики и тоа последниве 5год ја користам Loreal Perfect match и сум презадоволна.

Моментално користам пудра од Макс фактор и задоволна сум многу.
Слушам дека се добри и од Ревлон, па ќе си купам потака.

Не користам пудра ехее многу одамна.. ни за излегување ни за ништо...

користам али се поретко...а кога ставам обично тоа е само под очи, околу 3 години веќе користам од Revlon таа што е 16 часовна...али некако повеќе во последно време ми се свига на мајка ми од Oriflame на Giordani па ако ставам, ставам од таа

Пудра користам зашто сакам изедначен тен.
Коректор ми е од MAx Factor, течна пудра во последниве три месеци ставам од Diorskin - Sculpt ама морам да си купам малку потемна за летово, за да не изгледам како смртта лично. Камена пудра - Loreal Perfect Match.
Леле, пациент сум:)

Секогаш ставам пудра кога излегувам,моментало користам тиме на севентин а инаку ги сакам на лореал и макс фактор

Revlon...prezadovolna sum....tecnata, kamenata i vo prav

pudra koristam zaradi mozolcinjata ali i zaradi efektot koj go dava

Ја користам Menhetten Anti Shine , но само преку зима кога е поладно оти многу е густа. Имам мрсна кожа па таа ми е супер оти има талкаста структура и убаво покрива и нема мрсен отсјај на челото. Преку лето не користам многу, ама кога ставам, ставам Young Derm, нежна е и воздушеста и не ги затнува порите, ама убаво покрива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom