Најдобар таблет до 10.000 денари?

• Креатор на темата Креатор на темата vizzix
  • Време на започнување Време на започнување
Додај најмалку 2000 денари да земеш ова или ова за тие пари ќе брка работа и тоа перфектно ,а се другите таблети е споредно,а ако пак сакате 10 инчиот таблет е за тоа треба да е најмалку 18 000 денари.

Ке додадеш уште малку и ке си го земеш нексус 7. Одлични перформанси и одлична изработка. Има и ГПС. Тоа ти е најдобар избор ако сакаш навистина квалитет.
Ако сакаш да заштедиш некој денар, јас го продавам овој: www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=828583
Нормално цената е пониска а и изработката не е толку квалитетна како кај нексусот, ама според бенџмарк резултатите и нема некоја голема разлика. Сепак има доста брз двојадрен процесор.

Ова нели е Pipo? Заинтересиран сум другарче, ќе ти пишам во ПП дали ќе го земам...
--- надополнето: 28 мај 2013 во 23:54 ---
Ја купив кинески телефон и ми се расипа за 2 минути.

Имам и јас искуство со кинески телефон. 45$ се комплет сосе достава и такви срања. Го вклучив вика празна батерија, ставам полначот нејќе да полни.. Се си работи на телефонот ама нејќе да полни. Го носам во сервис вика другар што ќе ти правам ова ти е портот за полначот заебан, тоа ти е 350 денари, а телефонов не ти вреди толку...

Ова нели е Pipo? Заинтересиран сум другарче, ќе ти пишам во ПП дали ќе го земам...

Имам и јас искуство со кинески телефон. 45$ се комплет сосе достава и такви срања. Го вклучив вика празна батерија, ставам полначот нејќе да полни.. Се си работи на телефонот ама нејќе да полни. Го носам во сервис вика другар што ќе ти правам ова ти е портот за полначот заебан, тоа ти е 350 денари, а телефонов не ти вреди толку...
Кај мене беше софтверска грешка. Цела серија утнати биле, кај све не бев, не успеав да најдам комбатибилен софтвер. За тоа прашував за таблетов чим е андроид ваљда и да се сјебе ќе може да се преинсталира.

Додај најмалку 2000 денари да земеш ова или ова за тие пари ќе брка работа и тоа перфектно ,а се другите таблети е споредно,а ако пак сакате 10 инчиот таблет е за тоа треба да е најмалку 18 000 денари.

Пријателе овој самсунгов ( вториот ) како ми праи мерак , до пред половина година го гледав во Т-Мобиле 20/25 000 , сеа ова не ми се веруваше колку паднал , 11 500 илјади а таблетчето е ГРОМ :)

Не. не е Pipo. Пипото го гледав некако тачот ми беше сомнителен, не работеше како што треба небеше доволно респонсибилен.
Исти таков каков што продавам пред непол месец на другаче му продадов, само неговиот беше црн. Сега се останати уште 3 парчина од белите. Имаат одлични перформанси и мене ме изненадија, ги пробавме захтевните игри од маркетот и одат одлично.
Ако си заинтиресериран пиши ПП. :)

Не. не е Pipo. Пипото го гледав некако тачот ми беше сомнителен, не работеше како што треба небеше доволно респонсибилен.
Исти таков каков што продавам пред непол месец на другаче му продадов, само неговиот беше црн. Сега се останати уште 3 парчина од белите. Имаат одлични перформанси и мене ме изненадија, ги пробавме захтевните игри од маркетот и одат одлично.
Ако си заинтиресериран пиши ПП. :)
Колку држи батеријата? Колку време?

Колку држи батеријата? Колку време?
Зависи што работи. 4 часа држи најмалце при активно користење, вифи, гледање видео, играње игри...просек 5 часа до 6 ако не се играат игри,во мирување држи и два три дена.

Зависи што работи. 4 часа држи најмалце при активно користење, вифи, гледање видео, играње игри...просек 5 часа до 6 ако не се играат игри,во мирување држи и два три дена.

Другарче од Охрид си, неможеме бизнис да напрајме :( далеку ми е ...

Другарче од Охрид си, неможеме бизнис да напрајме :( далеку ми е ...
Па можам та го испратам таблетот преку Карго до кој било град во Македонија. Стигнува следниот ден. Цената на испораката е 150 денари.

Пријателе овој самсунгов ( вториот ) како ми праи мерак , до пред половина година го гледав во Т-Мобиле 20/25 000 , сеа ова не ми се веруваше колку паднал , 11 500 илјади а таблетчето е ГРОМ :)

Па тогаш немаше големи избори таблети од 7 инчи затоа е толкава цена и сега е падната бидејќи наскоро излегува трета генерација инаку супер е таблетчево :)
--- надополнето: 29 мај 2013 во 23:19 ---
Mногу е убав таблетот и конфигурацијата си е топ :) Сепак ме замисли што викаш , нови и нови ќе излагаат ќе почекам да не се поебам инаку исто заинтересиран сум многу и за Асус Трансформер мое другарче го има и тој е зверка и брз е све е топ :)

Од каде виде асус трансформер и што цена е,но имајќи предвид во Македонија ,Нексус и Самсунг полесно ќе ги продаваш како половно одколку Асус и згора на тоа Нексус има поголема подршка за апдејти за најнова верзија и Самсунгот исто така зависи од Самсунг до Самсунг модели и класи. Е сега сегашниот самсунг 2-ката малку се слични како најновиот модел 3-ката и нема голема разлика освен цените,камерата и резолуција и малку процесор подобрен тоа е како да кажеш за смартфони Самсунг 3-ка и 4-ката :) Сепак ако ти се брза Нексус земај само ако не ти е битно задна камера кое ја нема .

Па тогаш немаше големи избори таблети од 7 инчи затоа е толкава цена и сега е падната бидејќи наскоро излегува трета генерација инаку супер е таблетчево :)
--- надополнето: 29 мај 2013 во 23:19 ---

Од каде виде асус трансформер и што цена е,но имајќи предвид во Македонија ,Нексус и Самсунг полесно ќе ги продаваш како половно одколку Асус и згора на тоа Нексус има поголема подршка за апдејти за најнова верзија и Самсунгот исто така зависи од Самсунг до Самсунг модели и класи. Е сега сегашниот самсунг 2-ката малку се слични како најновиот модел 3-ката и нема голема разлика освен цените,камерата и резолуција и малку процесор подобрен тоа е како да кажеш за смартфони Самсунг 3-ка и 4-ката :) Сепак ако ти се брза Нексус земај само ако не ти е битно задна камера кое ја нема .

Ja реплицирав , па го избришав постот викам ај да не се брукам ама ме претрка, нема врска тоа :D Асус трансформер другарчево го има земено отприлика пред 4 - 5 месеца ако не се лажам , и го зел 24 000 точно не ми кажа од каде ама за цената верувам дека толку е , сега незнам точно колку е асусот меѓутоа у тоа време бил толку :) А инаку не претпочитам Асус, доколку би зел бидејќи од секогаш сум се служел со производите на Самсунг ( од бела техника ) и сум премногу задоволен па верувам дека и таблетите им се добри со оглед на тоа што има и кинески сега сите страни ( што никад не би зел таков ).

Јас еве 6 месеци користам кинески 7 инчен (кварт од амц) и сум ептен задоволен. Моментално пишувам од него и за сурфање/мултимедија е супер. Помина времето кога кинезаријата беше ѓубре.

Јас еве 6 месеци користам кинески 7 инчен (кварт од амц) и сум ептен задоволен. Моментално пишувам од него и за сурфање/мултимедија е супер. Помина времето кога кинезаријата беше ѓубре.

Линк до таблетот, колку држи батеријата, цена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom