Kraftwerk

• Креатор на темата Креатор на темата Tarzan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Meine Damen Und Herren,Heute Abend,Aus Deutschland,Die Mensch-Machine
KRAFTWERK!
Пионери на техно музиката...дефинитивно голем печат на музичката историја.Имаат инвентирано инструменти...Дечките(чичковците) се генијалци! браво дечки :)
kraftwerk-3.jpg

kraftwerk.jpg

bas mi se sfigaat zvucite so gi praat, epten se ona bas elektronski..respect!

Edna od retkite elektronski muziki sto mozam da gi slusam so saati.

wow mnogu gi obozavam tatkovcite na elektronikata!!! bez elektronika nema zivot i navsitina vredat za respekt!!!
the man - mashine i cetvoricata koi ja napravija presvrt vo muzickata istorija!!! i tie se the best BOGOVITE NA TEHNOTO!!!
KAKO I DA E KRAVTVERK SE THE BEST!!!

Иако сум не баш по електронската музика, Крафтверк се единствени од тој вид кои ги ценам и ги слушам. Омилени ми се Model, Autobahn, Trans Europe Express...

толку се чудни и оригинални, што неможам а да не ги почитувам :)

KRAFTWERK SE POVEKE NAUCNICI I UMETNICI NEGO LI MUZICARI
IZUMITELITE NA ELEKTRONSKIOT ZVUK VOOPSTO NE SAMO TEHNOTO

Татковците на електро-звукот. Риспект! :music3:

+ професионалци...
ви текнува каков беше настапот кај нас?
исто како и секаде на друго место.звук чист јасен.
а не другите ке дојдат тука ке протрчаат што се вика..пуканки ке ни продаваат:)
...
Настан што ми се чини никогаш нема да го заборавам.толку едноставно, на толку малку простор а сепак толку големо толку возбудливо...

Ејјј..не сум нешо по електро музиката ама отидов да ги глеам луѓево и морам да речам дека беа ГЕНИЈАЛНИ..ептенн ми се свиѓаше настапот..браво за типоиве(да не речам страциве:icon_bigg)

Zemav edno CD od niv koa imaa koncert na Saem i bash sakav da vidam sto muzika e towa... Imaat edna pesna trae 10 min i samo imash Eden zvuk koj se povtoruva...Taka da mene ne mi se svijashe bash:toe:

Крафтверк се ѕверови, основоположници на електронската музика. Имав 10-12 албуми нивни на компјутер и ми отидоа со формат :( :(
Дечките се екстра, на саем кога беа лани бев (но не внатре туку пред врата) и супер беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom