Најмногу ме нервираат тие што викаат не слушам ја тоа, а за у кафана ги викаш се мислат па не ке видам и на крај а бе нема кај да одам ке дојдам у кафана и кога ке ги затераат кафанските неможеш крај да им најдеш повеќе и од мене песни знаат.
Иначе ја слушам пошто редовна дестинација ми е кафана прво таму да се расположиш да ти тргне вечерта па после може да се цепа на друго место понекогаш и дома знам да слушам кафанско ама ретко зависи од расположение :smir:
Кога бев мала обожавав( и тогаш бев свесна за музика од каков квалитет се работи ) секогаш се ѕенѕав ,играв ,правев циркузи, смешки за блиската фамилија и пријателите. Според кажувањата најомилени ми биле:Марика од Вучич, Кате мори Като од истиот изведувач:pos2: и Џингрлака џикица од Сузето :kesa::kesa::kesa: Среќа што сум од постарата генерација па нема доказен материјал (клипови и слично)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.