Кафанска музика

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

Дали слушате кафанска музика?

• Вкупно гласачи
    111
Прва:

Втора:

Трета:

На маса:

Во несвест:

:music5::party1:

Oд нашите убави Македонски народни песни би ги издвоила:

Мој фаворит од репертоарот на Тозовац,Врв!!!!!

еве нешто македонско,феноменално

Ова е поново од Џеј,ама е екстра!!!

Се знај тука се Тома, Тозовац, староградските не ги клавам прекласични се за овде, Шабан итн.

Или нејзиниот рок еквивалент

Да надоврзам:)

Кралицата на сите пијаници :))

10.000 потписи за на Змики да и се дигне статуа во кафана по избор на гласачите!

Боље тие гласови да ги дадеме, за да се отрезни жената, еднаш во овие 55 години:)

Боље тие гласови да ги дадеме, за да се отрезни жената, еднаш во овие 55 години:)

Змијанац пие???????????????????????????????

Леле Леандроооооо, шо збориш ма!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slusam kafanska muzika. Koa se pie so drustvo so drugo moze da se puste osven kafanska muzika? :D

Најмногу ме нервираат тие што викаат не слушам ја тоа, а за у кафана ги викаш се мислат па не ке видам и на крај а бе нема кај да одам ке дојдам у кафана и кога ке ги затераат кафанските неможеш крај да им најдеш повеќе и од мене песни знаат.
Иначе ја слушам пошто редовна дестинација ми е кафана прво таму да се расположиш да ти тргне вечерта па после може да се цепа на друго место понекогаш и дома знам да слушам кафанско ама ретко зависи од расположение :smir:

Кога бев мала обожавав( и тогаш бев свесна за музика од каков квалитет се работи ) секогаш се ѕенѕав ,играв ,правев циркузи, смешки за блиската фамилија и пријателите. Според кажувањата најомилени ми биле:Марика од Вучич, Кате мори Като од истиот изведувач:pos2: и Џингрлака џикица од Сузето :kesa::kesa::kesa: Среќа што сум од постарата генерација па нема доказен материјал (клипови и слично)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom