ФК Тетекс - ФК Шкендија | 22.05.2013 - Финале Куп на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата • Војник •
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на овој натпревар?

• Вкупно гласачи
    89
Статус
Затворена за нови мислења.
А вие ќе ги соберите тие од Брвеница, Јегуновце, Вратница, Беловиште ?
Незнам то бате не сум од Тетово ама колку шо знам во балистите се пола тетовски балисти - фанови на фудбал, а другата половина циркус се и свашта кои се двоумат дали следат фудбал или кошарка...

А вие ќе ги соберите тие од Брвеница, Јегуновце, Вратница, Беловиште ?
Бар не им праќаат партиски автобуси од Струга и Кичево со луѓе кои допирна точка немаат со фудбалот :icon_mrgr:

Коментарот доле од охри-КЕЖАЛ :D

OHRI-CASUALS BALLISTET 5 days ago
22 KE DOJT MNOGU BRZO, DA MU SE MOLITE NA GOSPOD DA POMINITE ARNO!
MATER U PICKA KE VI EBIME SVE PO SPISKU DA VI GI EBAM SESTRITEEEEEE

Леле само они да не дојда, живи нема да се вратимо :(

DA DADE GOSPOD PAK DASE SLLUCI 1963ta I CELLO SKOPJE PAK DASE RUSHI I SITE KAURI NA KUR DA MI PUSHI OLEE OLEE OLEE OLEEEE

:pos:

Ако ништо друго евентине нивни секогаш ме смеат до даска, какви ликови има :pos:

Незнам то бате не сум од Тетово ама колку шо знам во балистите се пола тетовски балисти - фанови на фудбал, а другата половина циркус се и свашта кои се двоумат дали следат фудбал или кошарка...
Не си од тетово а знаеш дека требело да ги викнемо од селата за да бидеме појке аман бе зашто јадеш многу го*на толку многу те боли то што Шкендија има навивачи дури тресеш глупости овде демек казуваш нешто.

тетекс фа,конјаник нема потреба да кренете паника со вакви работи на Фб секој и сешто пишува па дури и деца 12,13год,демек од ваша страна нема вакфи провокации :eek:,нема да има никакви нереди јас барем така мислам во случај ако има ке има во тетово во ск нема шанси да има.

мислим дека нема да има ништо ни у тетово ни у скопје со оглед на тоа колку полиција ќе има.како што ми кажаја у среда уште од сабајле градов ќе биде блокиран со полиција така да може да има само некои помали тепачки ништо поголемо и посериозно.а секој што ќе проба да направи нешто само самиот ќе се заебе да го приведа и да ја пропушти утакмицата.а овја што се курча од двете стране са дечурлаана што никогаш и не виделе што значи групна тепачка а камоли да учествуваа у една.единствено може да има провокацие на самата утакмица и ништо појќе од тоа.затоа и поаѓањето е напраено да биде у размак од саат и кусур за да нема шанси да се сретнемо едни со други.што се однесува до враќањето назад,тоа најверојатно ќе го изведа така што таја екипа што ќе изгуби нивните навивачи одма ќе ги извада надвор и правец дома.додека овие другиве ќе чекаа да се земе пехарот и тоа све што следува после тоа,па дури после ќе ги испрата за дома,во меѓувреме поразените ќе бида више у кревет.

Бар не им праќаат партиски автобуси од Струга и Кичево со луѓе кои допирна точка немаат со фудбалот :icon_mrgr:

Види кој збори за партиски автобуси.

А тоа нема врска што го зборуваш дека луѓево немаат допирна точка со фудбалот! Баш тие што се фанови на Шкендија од другите градови ќе дојдат.
Шкендија има фанови во Гостивар, Кичево, Струга...

Не сте свесни колку са организирани за у среда :) Само сонујте за тепачка, и едните и другите. До толку ќе врие, што се ангажирани и приватни обезбедувања од сабајле до вечер да патролираа по улица, а да не зборим за обична полиција. Кој ќе се изгори да напрае нешто, нека му ја мисли после тоа (освен нормално, ако се нема сликано со лидер на партија и слично, па да му скинат и тужба и све) :)

И ДУИ почна да остварува, 20 автобуси за навивачите на Шкендија :)))

Не сте свесни колку са организирани за у среда :) Само сонујте за тепачка, и едните и другите. До толку ќе врие, што се ангажирани и приватни обезбедувања од сабајле до вечер да патролираа по улица, а да не зборим за обична полиција. Кој ќе се изгори да напрае нешто, нека му ја мисли после тоа (освен нормално, ако се нема сликано со лидер на партија и слично, па да му скинат и тужба и све) :)

И ДУИ почна да остварува, 20 автобуси за навивачите на Шкендија :)))

Вам ВМРО колку ви даде?

Вам ВМРО колку ви даде?
Може и они пуштиле нешто, незнам.

А тоа погоре не го пишав безвезе. Ваш член, мој комшија и добар другар ми кажа и е 100% сигурно, неможеш да ми речеш не. И муабетов ми беше да не се удира никој у груди, свите гледаа корист од партија.

Може и они пуштиле нешто, незнам.

А тоа погоре не го пишав безвезе. Ваш член, мој комшија и добар другар ми кажа и е 100% сигурно, неможеш да ми речеш не. И муабетов ми беше да не се удира никој у груди, свите гледаа корист од партија.

Па такво време дојде бе хах.

Кој ќе изгуби ќе јаде ќотек од полицијата тоа е сигурно :D

Нешто за утакмицата да кажевте :)
Деспотовски му истекува казната, така да ќе игра. Други суспендирани и повредени ќе нема ко што знам. Само Секуловски кој заминал да работи на бензинска :D. Тоа покажува у каква состојба е фудбалов у Македонија.
Очекуам многу од Деспотовски и Мики, а и Божиновски ако не глуми звезда на терен.:)

Колку пари се картите и од каде се продаваат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom