Кој е најубав град во Македонија (слики) и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Struga, ima i preuba reka i preubo ezero, pa so treba uste?

Хехехехе... Најубав град... Абе јас сум Скопјанец па не би сакал да бидам пристрасен, и да кажам Скопје...

Битола ми се свиѓа како град, искрено... Посебно ако прошеташ у недела у 6-7 саат сабајле...

Охрид исто така ептен ми е убав... езерото многу значи...

Струмица ми го зборат, иако не го памтам многу а и мал бев тогаш...

Велес, Кавадарци, Неготинио, Прилеп, Струга, Тетово, Гостивар, Штип, Радовиш, Кичево се прилично тапа... Другите ги неам видено градови...

Dolphin напиша:
Велес, Кавадарци, Неготинио, Прилеп, Струга, Тетово, Гостивар, Штип, Радовиш, Кичево се прилично тапа... Другите ги неам видено градови...
:)))))))))))))) mora mora mora da se soglasam so tebe mora

Acid напиша:
Битолчани, секогаш ќе патат Битола да биде главен град... Ptolomej -> :blabla:<- Acid.

Ацид,не сум битолчанец,од Прилеп сум но реално е така тоа што го кажав за Скопје(и мене ми е жал дека е така ама тоа е) :)

Џабе се расправате, Струмица е најубавиот град во Македонија, не оти е мој....

Струмица поради жените во лето посебно а има и се што ми е потребно,а и се е блиско не треба да акаш 1 саат за да стигнеш некаде ,нема гужви како у Скопје и Битола по улиците а сепак се има што ти треба,Бугарија(Pirinska) е на 20 минути ,Грција(Egejska Makedonija) на пола саат ,местоположба гром. I :wub: Strumica

humanoid напиша:
Најубав македонски град е Солун! :D

hahahaha, nesakalo maceto sirence :P

Od Skopje sum, no sepak koga se raboti za ubavina na prvo mesto bi go stavil Ohrid, ustvari del od nego.

abe jas sum od skopje ama skopje ne e najubav :( :( najvise mi se sviga kako grat ohrit ili prilep

a inace naj naj naj ubav e solun toa ti e zakon makedonski grat

Мене ми е најубав Корча, Солун, Софија, Варна, Пловдив, Костур, Белград, Задар, Дубровник и се разбира Цариград.

По се мислиш бе кафпе, ај гит. Има и турци и цигојнери, па не значи дека е најубаф. Поубај се оња шо ги спомнаф.

Garfield напиша:
По се мислиш бе кафпе, ај гит. Има и турци и цигојнери, па не значи дека е најубаф. Поубај се оња шо ги спомнаф.

богами мозе и да значи

Кој е најубав град во Македонија и зошто?

Acid напиша:
Нели темава беше за најубав град? :wink:
Се шегувам, ама навистина... на сликава се гледа само едно селско манастирче. За тоа ли е најубава Струмица? Њет, овие слики не влегуваат во-конкуренција, зошто сепак се работи за град, нели? :roll:

Abe brat ovoj manastir koj ti go velis "selski" e postar od site manastiri vo makedonija star e poveke od 1000 godini ne si svesen kolku pati e samo rusen ama spak ostana ako e selski zosto od site gradovi idat da go posetat ke ti kazam zosto e istoriski spomenik.Da ne go zaboravime i Smolarskite vodopadi na koj doagat luge od cela evropa.
Mozebi ne se vo gradot no sepak toa e strumicka opstina a sto ke kazes za nokniot zivot koj e najubav vo ovaa nasa mala drzava i za ubavite strumicki devojki za koi site zboruvat i doagat da gi zapoznaat so eden zbor STRTUMICA ZAKON!!!!!!!!!!1:pishtoldz

STRUMICA-definitivno. I ajde ne se karajte se znae kade ima najubavi devojcinja, najobar noken zivot, najdobra zurka i zabava. Posle Strumica doagaat Ohrid, pa Skopje. A za drugite gradovi nemozam da kazam mnogu zasto ne sum gi prosetal dovolno dolgo za da utvrdam. STRUMICA....STRUMICA....STRUMICA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom