Најубави нозе на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Nicole Kidman, Marisa Tomei, Naomi Watts, Adriana Lima...
И не капирам. Џесика Симпсон има добри нозе???? :pos: Ахахахахахах... Добра финта...

Наоми и Жизел, Џесика ја обожавам,но многу е ниска за да има убави нозе.

large-msg-1131836153-2.jpg

da40_rs20_guess%20ad%20sexy%20legs_th.jpg

tanushree_with_hot_legs.jpg

Од тие прво понудените ниедна не е ништо посебно освен Наоми (совршено обликувани, таман мускулести нозе) и Жизел. Генерално, познативе манекенки - Хајди, Адријана и другите имаат екстра нозе. Исто мора да ја спомнам Нина Мориќ, ептен ми се свиѓаат нејзините нозе. А исто коа сме кај нозете, морам да ја спомнам и манекенката што официјално го држи рекордот за најдолги нозе - Nadja Auermann. Она беше една од супермоделките од 90-тите години.

od ovie naomi campbell..
od od drugive Andriana Lima i Zuleyka Rivera

47.jpg
1.andriana lima

PR.jpg
2.Zuleyka Rivera

isto zuleyka

PR.jpg

Зар мора да бидат долги нозете за да бидат најубави,или најмногу да ме фасцинират
ct.gif

Бијонси(Вистина не знам од кај ја извлековте),Џесика и Сестрите Хилтон не ми се свиѓат,но на Кајли ми се допаѓаат,од моделите ги кажавте кои се најубави а инаку од актерките прекрасни нозе има Џенифер Анинстон

Чери, дебели нозе имаат овие бе. Баш таа најпрвата во црната долна облека има бутини за извоз. И сите следни. Со исклучок на Џоли. А за најубави нозе, обратете се кај манекенките во Викторијас Сикрет. “Нога ли е, дрога ли е.“ :drk: Секоја од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom