Фан Клуб Вест Хем Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата WestHamFan
  • Време на започнување Време на започнување
Вест Хем има најдобри резулатти против најголемите клубови во Англија, како што се Ман. Јунајтед, Челзи, Ливерпул, каков манчестер сити бре кој е тој бре, прднал еднаш и толку.

Нареден натпревар на Вест Хем против Ридинг во Недела во 16:00

Вест Хем - Ридинг 4:2
3 гола на Кевин Нолан и 1 на Ваз Те
Вест Хем оваа сезона завршува на средина на табелата на 10тото место со 46 бодови исто колку што има и 9то пласираната екипа Свонси

lamps_950x600_1647163a.jpg

Кои играчини ги има извадено младинската школа на Вест Хем,штета што немаат капацитет да си ги задржат талентите.Стварно штета..

Сите легенди ви се производ на Вест Хем ебате екипата ццц :D
945261_4942995088506_482559708_n.jpg

Вест Хем од секогаш имал најдобра школа и од овој клуб излегле многу ѕвезде ама како што напиша еден погоре нема капацитет клубот за да ги задржи талентите

Вест Хем од секогаш имал најдобра школа и од овој клуб излегле многу ѕвезде ама како што напиша еден погоре нема капацитет клубот за да ги задржи талентите
Тој, еден стар шо ви е во стручниот штаб, Тони Кар мислам се викаше тој мислам оти ги има извадено сите овие играчи....

Вест Хем со спремна понуда од 15 Милиони фунти за Керол

Многу е 15 милки за Керол според мене.

Многу е 15 милки за Керол според мене.

Зашто бе ? Според мене Керол е добар играч знае да се снајде и да постигне гол мислим дека ќе му биде потребен на тимов и наредната сезона

Тамам се 15мил за Керол, се заебаа Ливерпул ептен што го продадоа. Типичен Челзи потег им е тоа.

Ајде уште 2-3 засилувања летово и мислам дека ќе имаме тим што ќе може да со бори барем за местата што водат во Лига Европа

dragonsky ова треба да ни е втор омилен клуб. Богот излезе од тука ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom