Вашата коса...

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
Кратка, ко на Ени Ленокс, црна со кафеаво бакарен сјај на сонце. Ја мијам со што стигнам, не ме нервира сеа, пошто е кратка и сум како лондонски бандит со неа. Сите капи добро ми стојат, а со менѓуши изгледам децентно. Во секој случај, коса како коса, се трпи. Знае да ми кидне нагоре и да имам рокабили перчиња како Бој Џорџ некад, ама ич не ми е гајле, мојата коса е мојот карактер. И фино и е на мојата глава.

Иам темнокафена коса. Природно ми се витка на краевите ама пробувам да ја исправам . Имам чудно чувство дека ќе ми падне косата од премногу бањање али то е то...

Моментално ми е фарбана темно кафеава,и морам за жал да кажам дека ептен ми е оштетена,по обидот од црна да ставам фарба со нешто како природна црвенокоса,до некаде ми успеа,ама кога сватив уште колку долг процес е за да стигнам до саканата боја се откажав,и на крај си ја добив ем пак темната боја на косата,ем оштетена ми е :(..Ама фала богу регенератори,маски силиконски и какви не други чуда постојат и косава сепак ми изгледа ок...

Долга црна виткана коса, (фарбана, инаку светло кафеава ми е природна), веќе 5 години како сум црна, а неостварена желба ми е црвена, ама никако да се решам да почнам, мада би бил ептен долг процес и би ја уништила цела коса, а и не планирам да ја шишам. Планирам да ја исправам денес по 7 месеци, до гз ќе ми е :pos2: Користам маски, регенератори, силиконски капки, спрејови, креми...кад се мора мора се :smir:

Мојата коса е убава виткана и беше долга пред да се ишишам. Сега таа е скоро 1цм, бцка многу, мазна е, ммм многу ми е убава.

Mojata.Sredna dolzina, malce pod ramena, plava ramna farbana od smega i mnoooooogu bujna, duri neskrotlivo.

мојата....кога бев помала ми беше многу долга, природна ми е темно кафеава и виткана, само сега некако ми се исправи малце :( па едно време ми беше кратка, па ми текна да си ја пуштам, сега пред некое време ја фарбав црвена. Значи, сега ми е долга, виткана и црвена. :)

Абе мојава почна нагло да опаѓа, дај кажете некој препарат али не некој скап ко оние од топ шоп по 3500 денари со некој си билки од 5 континенти набрани.

Абе мојава почна нагло да опаѓа, дај кажете некој препарат али не некој скап ко оние од топ шоп по 3500 денари со некој си билки од 5 континенти набрани.

Брич.
Бербер.
Почни да се тренираш.
Ништо страшно.
Машко си!
Ако е наследно тогаш нема фајде од препарати.

Колку ми е убаво што и ако оќелаам формата на главата ми е топ за бричење, онака мафијозо стил ми е.:kesa:

Што да се каже за косава...
Смеѓа, средно голема, наместена со восок:toe::icon_lol:

Хм...мојата коса...Ахх...мојата коса...:icon_lol:
Мојата коса си е приказна за себе.
Сум имала виткана, па се исправила, па направив ладна, па самата си остана виткана и сега ми е ни ваму ни таму.
Најдобар опис за мојата коса е весела. Сериозно, особено откога ќе ја исушам со фен, косата ми е многу весела. Пред три дена, шишката нешто ми дигна штрајк, па сите што ги знам ме реметеа, затоа што изгледав како Миле Паника.:icon_lol::pipi:
Во принцип ми е плава и виткана.
Цел живот ми беше долга, освен некои не толку сјајни моменти во 5то кога ја ишишав и личев на машко и сега (пред една година) ја ишишав, ама во боб фризура и сега пак ја пуштам, затоа што си ја обожавам мојата долга плава коса.:back:

мојата коса....кафеава, средна должина...права.... ми се мрси ко луда...за 2 дена е зејтин...али јбг ја мијам на 2 дена и тоа е...:toe:

за косата ама ич не се грижам:tapp:!!!природно ми е плава и виткана, долга, не ја фарбам, не ја пеглам, две години не сум ја шишала а не ми расцветана и пак ми е убава:pipi:!!!користам обичен шампон, најчесто Schauma и од Авон средство за расчешлување!

Е шо да кажам кога сум бушав!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom