Будва

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Понуди некои од нашиве агенции да знаете дали има?

Одлични цени, а дали е вистина тоа што слушав дека само до 1 работеле дискотеките? (Трокадеро, Мајами етц.)

одете во баошич таму е убаво и многу народ имаше лани

Понуди некои од нашиве агенции да знаете дали има?

brat ne ti treba nikakva ponuda samo ke ti zemat pari i ke te stavat vo vila "500" m od moreto a mozes da se kacis na avtobus ili ako odis so avtomobil i tamu da si najdes smestaj najevtin ti e 10 e po covek na samo 50 m od moreto

brat ne ti treba nikakva ponuda samo ke ti zemat pari i ke te stavat vo vila "500" m od moreto a mozes da se kacis na avtobus ili ako odis so avtomobil i tamu da si najdes smestaj najevtin ti e 10 e po covek na samo 50 m od moreto

Kaj најде за 10 евра на 50 метри од морето? Кажвај ако одам ова година таму да се сместам :)

И јас слушнав исто, дека исто ко во Охрид што ти фрлаат флаери одма штом ќе искочиш од автобус и таму било така и се исплатело, јел да незнам колку е автобус, ваљда не е повеќе од 50евра ако е повеќе тогаш не се исплати.

Kaj најде за 10 евра на 50 метри од морето? Кажвај ако одам ова година таму да се сместам :)

10 evra po covek takvi mesta ke najdes mnogu ako se dvizis po glavnata ulica nakaj policiskata stanica ulicata ne mi teknuva kako se vikase deka ne prestojuvav tamu bev so ANGAZMAN citaj se zaebav
od ohrid povraten bilet je mislam 40 euro

10 evra po covek takvi mesta ke najdes mnogu ako se dvizis po glavnata ulica nakaj policiskata stanica ulicata ne mi teknuva kako se vikase deka ne prestojuvav tamu bev so ANGAZMAN citaj se zaebav
od ohrid povraten bilet je mislam 40 euro

Добро де те прашав. Ама сигурен си дека тие луѓе шо нудат таму по 10 евра дека сместувањата му се одма таму блиску? Оти јас плаќам по 12-3 евра на 500 метри од плажата.

Добро де те прашав. Ама сигурен си дека тие луѓе шо нудат таму по 10 евра дека сместувањата му се одма таму блиску? Оти јас плаќам по 12-3 евра на 500 метри од плажата.

Имаш и по 10 евра , може нема клима или нешто незнам некоја глупост (за мене лично) поглед кон море ... ама па 3-4 евра од ден ти е поефтин смештајот.

ti kazuvam za minatata godina
se zaebav bev so agencija me stavija vo vila SARA koa e demek na 500 m od moreto ispadna deka ima 1.5 km
taka da najdobro ti e ako odis sam mislam da ne si familiaren covev kaci se na avtobus i rasprasaj se za soba. jas cisto informativno prasav nekolku ludze koi sto ima list ispisan ROOMS mi kazaa deka e tolku 10 e po covek

Брате јас денеска закажав. По 9 евра од човек 500 метри од плажа. Топ место.

Провери два пати,обично за Будва 500 метри значи над магистралата во ридот каде вода има многу ретко

Како е ноќниот живот за млади во будва ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom