Во кревет со близнаци/чки!

• Креатор на темата Креатор на темата Mickey_k
  • Време на започнување Време на започнување
LaDy D напиша:

Како демек во кревет со близнаци не, не, не и не? Ај кажи зошто барем? Мразам постови само со смајли.

ej pa ne mora da se bliznaci moze i braka i onaka si licat:poss: :vozbud: :vozbud: e i ja imam takva zeolba so edni ama kako da si ja ostvaram??:poss:

LaDy D напиша:

Мореееее... ај види си убаво во твоите влажни желбички дека сепак би сакала да ти се деси такво нешто ама несакаш да си го признаеш! Двајца еднакви прекрасни згодни момци кои би те третирале како кралица, знаеш дека си главна протагонистка таа вечер би те задоволиле двојно одеднаш.
Извини ама никој не би го одбил тоа чудо!

Mmmmmmm, interesno bi bilo , treba da urgiram kaj edni drugarki bliznacki da probame neshto

The`bItCh напиша:
Како демек во кревет со близнаци не, не, не и не? Ај кажи зошто барем? Мразам постови само со смајли.
затоа што никогаш не сум помислила на такво нешто, а и немам желба за тоа, не ме привлекува.. Што ке имам секс со двајца исти кога еден ми е доволен :)...тоа е моето мислење!!!

Mickey_k напиша:
Мореееее... ај види си убаво во твоите влажни желбички дека сепак би сакала да ти се деси такво нешто ама несакаш да си го признаеш! Двајца еднакви прекрасни згодни момци кои би те третирале како кралица, знаеш дека си главна протагонистка таа вечер би те задоволиле двојно одеднаш.
Извини ама никој не би го одбил тоа чудо!
искрено, тоа никогаш не сум го помислила во моите влажни желбички. Јас го одбивам тоа чудо :)

One pair of boobs or two pair of boobs?

:star: Никако. Или со триплети или ништо.

:tapp:

Некако му испаѓа како со еден човек да се е****ш.

Еден човек а два к***. :pos2:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Andy напиша:
Некако му испаѓа како со еден човек да се е****ш.

Еден човек а два к***. :pos2:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Е и ја тоа викам. Тој човек ти се свиѓа многу сакаш да го е*еш многу, а пак сега добиваш пакет двајца исти! Абе лудница!!!

Сон на секој маж е оваа фантазијава со близначкиве...кој не би сакал да има секс до две близначки во исто време,поготово ако типките се и бисексуалки...мх мх мх убајни :)

ма неее никогаш не би пробала ми делува грдо изопачено перверзно :nesvest:

Тројка гуд , Јас и две близначки тројка вери гуд , четворка со 3 -ка божествено . Гледате дури и бројките си пасоват .
Иначе тројка со две жени ( нормален тип ) е малце збунета работа пошто секој на секој се труди да му обрни внимание ... и малце хаотично знаи да биди .

Али близначки би било многу по вкусно пошто една со друга се знат и се гледале и играле мегу себе цел живот така да целото нивно внимание ке биде насочено кон ли`тл ол ми . Колку само привлечно звучи тоа ....

Него се прашувам дали се смета за 3-ка ако две идентични близначки се менуваат со тебе без ти да знаеш ?!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom