Повторно црн Велигден

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не сме се разбрале , јас зборев за децата со тракторот
Тоа може,јас не слушав вести, а сега прочитав за дечињата. Ти велам денес попладнето низ градот се слушаа само сирени...

Бог да ги прости, и сочуство за фамилиите на починатите...

Утрото поминав трактор со приколка со толку луѓе кој возеше накај Берово, јас пред Берово се паркирав у една пољана, во 8часот веќе беа со алкохол у рака и претовар на таков пат.
Дај боже да нема настрадани..

Девет деца се борат за живот,едно е во коматозна состојба а другите во несвест..О боже мој,каков е овој мрак над нашава земја.

Во Велес кај езерото кола удри човек... ако некој го познава или има информации за него, нека каже дали е добро....

Денеска накај катланово имаше едно 3-4 сообраќајки... дали нешто посериозно незнам... ама се знае причината која е ... Пијана работа..

едино во македонија се прославува 1ви мај вака.
пиво, скара, музика, јадење, пиење, а сите остали низ светов протестраат за подобри работни услови и права.
нашиве изгледа се презадоволни од состојбата во државава па си слават. :tapp:
приватници работат по 10 саати за 6.000 ден., и имаат еден ден слободен ВО МЕСЕЦОТ
ако малку е ова за нас, говеда.........

нека се спасат децата па друго мање више

Засега билансот е 3 починати само во Кочани. :(

Не можам да се помирам дека ваков убав ден, како ни тргнало, ќе биде ден на жалење.... :(

пиво, скара, музика, јадење, пиење, а сите остали низ светов протестраат за подобри работни услови и права.
приватници работат по 10 саати за 6.000 ден., и имаат еден ден слободен ВО МЕСЕЦОТ

додека има овци,овчарите ќе стрижат...

Глуп народ пеер , преглуп .. излават вести 24 да прават анкета Шо ден е денеска ,, Ден на скара или на протест .. знаеш шо вика народо ? Да , погоди ...

А за ССМ не ми се отвара уста , тие гомна треба да висат на плоштад , пички смрдливи , денеска да не се протестирало , да се одило на излет , гомна некои , од наши пари зимат плати и вака му враќат на народо ...

ама ако додека е прост народо , така ќе си е ..

Пијана работа,па уште и толку души у тракторска приколица,со кој памет бе???

Пијана работа,па уште и толку души у тракторска приколица,со кој памет бе???
абе во приколица од трактор и по 20тина души збира, значи апсолутно нема врска колку души биле туку нешто друго е проблемот. сигурно во вестите утре ќе кажат поточно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom