Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
9 утакмици вчера фатив, и Сосиедад го чекав кец за денес. 10 евра уплата, 190 евра добивка. Во 66та минута ги извади двата најдобри играчи во тимот и заврши 1-1. Добар почеток на 21ва.

@dragonsky од тебе сакам еден играч за вечерва шо има најголеми шанси да излезе + од НБА. Ќе го сврзам со Барса и Јуве на 20 евра. Експертите не ги прашувам оти 100 % ќе промашат, онака полабав лик подобро. :D
Кај ме најде бе? :( Си ме смешал со некој можда, стварно не пратам НБА ептен за вакви ствари да ти кажувам :/

Ако сакаш ќе разгледам нешто на слепо што има у понуда ќе ти кажам..ама мислам ме имаш смешано :(

Јокиќ + и Wiggins -
Вака од прва ова ми влага на око :D

Голден Стејт - Портланд h2 4.5 1,90
Нема ногу шо да се каже тука, играт втор пат после два дна, тогај беше победа од 25 разлика за Портланд. Нема некои измени у составите прилично истите ќе бидат нема нови повреди.

Кај ме најде бе? :( Си ме смешал со некој можда, стварно не пратам НБА ептен за вакви ствари да ти кажувам :/

Ако сакаш ќе разгледам нешто на слепо што има у понуда ќе ти кажам..ама мислам ме имаш смешано :(

Грешка сум изгледа, пред некоја недела еден лик погоди 5 играчи мислев ти беше. :D Нема веза одиграв веќе.

Sega citam deka vo Sport life Ohrid imalo dvajca dobitnici vo rok od 7 dena...EDNIOT 7 MILIONI EVRA, DRUGIOT 34 MILIONI EVRA...ovoj so 34 milioni si gi bara parite site i ke tuzi preku advokat

Не сака ти е.ам к'сметот
d4d762d747c4e08f7788b09cd39b491a.jpg
421cbc47cdf271b82580ee4953eda183.jpg

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Vakvo kolo e mnogu retko, zedov nesto sitno.Ama mora da se kaze deka sum mentalen i ja izigrav Lal, i ke dobiev udar od nervoza.Dobroto bese sto ne bev doma, i fino lepo gi zamoliv da smenat kanal, bolje za da nema zrtvi :D

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Последно уредено:
Дечки на кој сајт можам да се кладам онлајн а да не е од македонскиве, напраив профил на бет365 после 3-4 дена не можев да ставам пари повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom