Што кога не сте прифатени од страна на родителите на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Keepitreal
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш не ми треба ни он, ни неговите мајка и татко. Кога моите родители можат да го почитуваат мојот избор, очекувам дека и неговите мораат да го направат истото.
ААА...ама вије не ги знаеш.........цела кутија од Пандора како да ја лапнале.......

ААА...ама вије не ги знаеш.........цела кутија од Пандора како да ја лапнале.......
Е па требало да си мислиш на време тоа. Сега јас како можам да ти помогнам?

Не знам како....едино ако си психопата па на термини да идам........
Не не сум психопата. хахахахахахаха
Не барај помош од мене, освен некој совет ако сакаш ус пат да ти посолам...

тука...пред сите!!!!!!!????
Па пиши порака ако не сакаш јавно хахахахаха
има горе десно до твојот ник, пише сандаче. е таму се пишат пораки приватни.
Ама нуму со многу големи очекувања да бидеш па после да те разочарам. :D

Аздисале ова жениве брее:P

Која од нив коа се подала на мажот и отишла како што е ред у туѓа куќа, ги прифатила како мајка и татко родителите на партнерот:P

Една ако се најде таква (со усна потврда од новата мајка и новиот татенце), ја утре на пладне шетам гол 3 круга околу статуата на Воинот на Коњ, и уште 1 круг, понатаму кај Скендербег на коњот, согласно рамковниот.

Аздисале ова жениве брее:P

Која од нив коа се подала на мажот и отишла како што е ред у туѓа куќа, ги прифатила како мајка и татко родителите на партнерот:P

Една ако се најде таква (со усна потврда од новата мајка и новиот татенце), ја утре на пладне шетам гол 3 круга околу статуата на Воинот на Коњ, и уште 1 круг, понатаму кај Скендербег на коњот, согласно рамковниот.
И на крај на тртелешката да се извозиш едно кругче.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom