The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Не очекуваат интересни мечеви, тоа е се.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Maкс 3 гема ако добие.Колку ќе ми биде жал за Вердаско у второ коло не сте свесни.
Како што е мизерен Вердаско дали и толку ќе добие.Maкс 3 гема ако добие.
Како што е мизерен Вердаско дали и толку ќе добие.
Да де, на плавата земја, мраз подлога, се лизгаше како лудо. Да не испадне сеа дека се силам бидејќи дојде сезоната на земја али стварно моменталната форма на Вердаско не најавува дека ќе помине добро против Рафа. Единствено може да не доживее дебакл само поради тоа што прв меч ќе му биде на Рафа после три недели и поради промената на подлогата.Да не скокаме, минатата година во Мадрид му давав 4 гема па...![]()
Не е лош али за на Тврдите подлоги. На земја е каменMatosevic ne e voopsto los igrac, jas ne veruvam verdasco ni nego deka ke go tepa.
roddick? aman be coek, tipot namerno propustase 3 meseci na zemja, za da ne go mlatat kako ke im tekne, nikad ne naprai nisto posebno u kariera i nemase nikakva igra a tebe ne ti se dopagjaat igrite na nadal i djokovic?Од како отиде Родик во пензија, нема никој јак тенисер. Сите се тапа, незнам шо толку се палите на Ноленце, Надалче и остало срање.![]()
Родик бе. Па шо толку Надал и Ноленце...за мене Родик е поголем од останатите.roddick? aman be coek, tipot namerno propustase 3 meseci na zemja, za da ne go mlatat kako ke im tekne, nikad ne naprai nisto posebno u kariera i nemase nikakva igra a tebe ne ti se dopagjaat igrite na nadal i djokovic?
Dobro tvoj izbor si e toaРодик бе. Па шо толку Надал и Ноленце...за мене Родик е поголем од останатите.![]()