Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување
Вака барав на оне, вип и т-мобајл страните телефони и избрав некои кои ми фанаа око па сега сакам вие да ми кажете според вас кој од овие го препорачувате, или пак ако сакате препорачајте некој друг - андроид (4.1+) и до 13.000ден

1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X

кажете искуства и сл со некој од овие телефони или пак кој воопшто не би ми го препорачале

Вака барав на оне, вип и т-мобајл страните телефони и избрав некои кои ми фанаа око па сега сакам вие да ми кажете според вас кој од овие го препорачувате, или пак ако сакате препорачајте некој друг - андроид (4.1+) и до 13.000ден

1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X

кажете искуства и сл со некој од овие телефони или пак кој воопшто не би ми го препорачале
Од овие по мое би ти препорачал сони л да си земеш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ок а зошто ми го препорачуваш тој, имаш ли некакви искуства со него или само според карактеристиките
Па според спецификациите другиве се под него,а за искуство сум имал со сони ериксон експириа нео и океј си беше телефончето.

Па според спецификациите другиве се под него,а за искуство сум имал со сони ериксон експириа нео и океј си беше телефончето.

Па ок добро видов дека се добри спецификации но некако не сум слушнал многу да го фалат за разлика од хтц десире или lg l7.. друг некоој кој би ми го препорачал?

Па ок добро видов дека се добри спецификации но некако не сум слушнал многу да го фалат за разлика од хтц десире или lg l7.. друг некоој кој би ми го препорачал?
Би ти препорачал HTC desire 500 имаш добра понуда во т-мобиле.

фала на брзите одговори како што гледам сите ми препорачувате сони м, но само да ве прашам нешто јас сум на вип и ако го купам од т мобајл ке треба да го декодирувам телефонот за вип картичка да бива колку би ме коштало тоа? иначе некјам да купам од вип затоа што таму е поскап

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom