N
Nessa Alcarin
Гостин
Од овие три единствено алкателот. Другите се значително стари.
Мене xperia miro ми се допаѓа многу, само не знам Сони како се покажале со овој мобилен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од овие три единствено алкателот. Другите се значително стари.
Од овие по мое би ти препорачал сони л да си земеш.Вака барав на оне, вип и т-мобајл страните телефони и избрав некои кои ми фанаа око па сега сакам вие да ми кажете според вас кој од овие го препорачувате, или пак ако сакате препорачајте некој друг - андроид (4.1+) и до 13.000ден
1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X
кажете искуства и сл со некој од овие телефони или пак кој воопшто не би ми го препорачале
Па според спецификациите другиве се под него,а за искуство сум имал со сони ериксон експириа нео и океј си беше телефончето.ок а зошто ми го препорачуваш тој, имаш ли некакви искуства со него или само според карактеристиките
Па според спецификациите другиве се под него,а за искуство сум имал со сони ериксон експириа нео и океј си беше телефончето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Би ти препорачал HTC desire 500 имаш добра понуда во т-мобиле.Па ок добро видов дека се добри спецификации но некако не сум слушнал многу да го фалат за разлика од хтц десире или lg l7.. друг некоој кој би ми го препорачал?
Одличен е, единствена мана му е што брзо се троши батеријата.Што мислите за Desire 500?
1. LG L5 ll
2. Alcatel Idol
3. HTC Desire 300
4. Samsung Galaxy Trend
5. Sony Xperia M/Ј
6. HTC Desire X
Ја намалив малку листата сега што би ми рекле, десајр х да го зеам ли?
1. LG L5 ll
2. Alcatel Idol
3. HTC Desire 300
4. Samsung Galaxy Trend
5. Sony Xperia M/Ј
6. HTC Desire X
Ја намалив малку листата сега што би ми рекле, десајр х да го зеам ли?