Во светот на бајките!

• Креатор на темата Креатор на темата Tarzan
  • Време на започнување Време на започнување
Многу убави приказни, песничката уште во ушиве ми стои. Ете корисно што можат да даваат на телевизија. Навистина беше интересно.

Да бидам наискре ги гледав...може беа ефтино правени..но...имаше нешто што ме задржување до самиот крај..Најубава ми беше песната...
Знаев дека една од девојчињата што ја пејат е маја саздановска..кога се запознав со неа...и и реков дека ја знам од телевизија..се насмевна и каза...Да бе..сите ме знаат од евровизија:)..Беше изненадена кога и кажав дека со неа сум пораснал:)...со песната:)...
No neli ne treba da e iznanadena...bar 90% од нас ги гледале тие бајки:)?

Eeee времиња...
Ги имам сите на касета од една до последна...Коа бев мала,и јас фрикче,ги гледав по едно стотина пати,и цел текст го знаев напамет...А некои фрази уше ги памтам...:toe:

Што да речам освен ЗАКОН!
Сакам да ми се вратат тие времиња,зашо сеа сфатив сите тие бајки криеле една ОГРОМНА ВИСТИНА!!!

Zakon se! Skoro site gi imav snimano na kaseta, a pesnata "Vo Svetot Na Bajkite" mi bese prva pesna sto nauciv da ja sviram :)

Интересна серија беше !!!

Дечки ај кој ја има нека ја качи песничката пак пошто тој линк од првата страна е мртов.
Фала :helou:

Леле колку само добра серија беше оваја..Култна може да речам заедно со Македонските Народни Приказни..Поучни, интересни не само за децата..Постарите ми беа поинтересни, оние реалните..Кога почнаа со позадина створена со ефекти некако ја утнаа работата..Ама ватевер, само пофални зборови!

Партали серија, не ја пропуштав :)

Тој помаранџестиот што се самоуби за женска, од оваа серија беше така?

Иначе песната.

moze li nekade da se najdat ovie epizodi? nekoj od vas so gi ima na vhs?! ?! bi sakala da gi imam kako spomen...

Многу монтажи имаше кога ке се во дворот .. хаха интересно беше ,,,,
Песничката ја имам уште....

Во светот на бајките само чудесно тајно влегуваат децата што мечтаат, децата што сонуваат.....еееххххх времиња...многу интересни приказни имаше....

ха интересно беше...ја иам песната на телефон...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom