Прво коло 121 поен, Трајковски, Брчков, Аце Костовски, Дејвис, Камп и Вучуровиќ ми ги донесиа поените
. Само сега ги сменив Камп и Аврамовски за да го земам Кирца и плус земав слабо крило, пошто Синиша е дрво у Работнички.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Млаз БогданциЛинкот за регистрација е испратен на вашата е-маил адреса.
Цел ден го чекам линкот, ај ако е некој информиран со кој автобус идат тие линковците ?
Провери си во junk да не ти е линкот.Линкот за регистрација е испратен на вашата е-маил адреса.
Цел ден го чекам линкот, ај ако е некој информиран со кој автобус идат тие линковците ?
Исто и кај мене беше, ама одма сфатив дека е во junk фолдерот или како и да се вика...Линкот за регистрација е испратен на вашата е-маил адреса.
ja iam 70 ebeni nego da mi kaze nekoj kako se presmetuvaat toa poenite ?
kako kur praat po 240![]()
Како тоа 30-40 коефициенти?Прво коло се погодија некој играчи како костовски,трајковски да имаат некакви ненормални коефициенти по 30-40 и се напунија со поени од 3-4 играчи.Ова коло просекот беше од 80-120.