Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе одам јас само првата вечер, најмногу заради Sunnery и Ryan. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Идем ја со шатор и вреќа за спиење, ќе биде јакото цел викенд! :D

Да не ме сфатите погрешно, не идем за електронашиве, идем за бендојте :pipi:

Кој од кајганџиите (и кајганџиките :D ) e за дружење од 11:00h 24ти до 05:00 h 25ти може да се исконтактираме. :)

А шо демек ако земеш еднодневна карта само за првиот ден, ќе те истера некој од вториот? :D

1. Многу е далеку, додека човек стигне до таму и се врати...
2. 5-6 часа е забавно ама 48 часа е многу и станува мачење :notworthy:

А шо демек ако земеш еднодневна карта само за првиот ден, ќе те истера некој од вториот? :D
Мислам дека е посебен влез за кампот посебен за оние што имаат само влезница за 1 ден. Ете денес конечно и јас купив фестивалска карта 800 денари !

скапо 800 денари машала и плус не даваат да се внесува храна и пијалоци :confused: ова заедно со превоз ќе фати над 3000.
--- надополнето: 21 мај 2013 во 21:50 ---
ајдее четврток викаат ќе врне којзнае како ќе биде после...

Тој простор дека се планира да биде бината е ептен мал и ништо порамнето ,ридче долче и плус има ебана зграда у сред ... нез шо планират идиотиве или само да му земат парите на народо ... Песимист сум голем ,премногу избрзано ,лајн апот е стварно лудница ама ивент планеро нез дали има еден и ме интерсира шо планира и како ќе постигне се да заврше се до петок ... Се надевам дека нема да ни го посрамотат градчето ... За паркинг снаоѓајте се што побрзо под стадионо пред недела време и текна дека треба да има паркинг место :facepalm: ... ама малку простор е ,така ли се прави фестивал бе:facepalm:
Се надевам дека грешам, петок и сабота се надевам на добра журка ,поз кајганџии се гледаме тамо :)

Ќе накиснеме ко пички, ама ако фестивал е. Се гледаме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom