Во која игра сте цар?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
War craft ( na gradenje ) igram na serverot na evropa do sega sto sum igral so site sum gi tepal (od mkd sto se ) pa i na najakiot sto e vo mk goXx. moze nekoj go znae , toj bese da ja pretstavuva ova godina makedonija ama jas ne bev na kavalifikacija a mozebi ke odev koj saka moze da se presmetame .

iLe напиша:
War craft ( na gradenje ) igram na serverot na evropa do sega sto sum igral so site sum gi tepal (od mkd sto se ) pa i na najakiot sto e vo mk goXx. moze nekoj go znae , toj bese da ja pretstavuva ova godina makedonija ama jas ne bev na kavalifikacija a mozebi ke odev koj saka moze da se presmetame .
јас не би гласал дека goXx е најдобар
ела тепај го TopOfTheMorning :zlo: РАНГ: 11

EDIT: Ти да не беше ArrestedByCop ?

Doom 3, Battlefield 2, counter-strike, dota (so gondar sum najbolji :zver:) Half-life itn itn itn

PES, Counter Strike, Half Life

Пари давам на тој шо ќе ме победи во PES
По живото му играм

U Pi4kin Dim huahuahauhauahuahauahuahauhauahau Ne mi zameravajte lom lpijana sum :D

Heroes III Might of Magic
Armagedon , The Shadow of Death
Skromno receno ama :zver: sum vo igrava. Najdobra strategija sto ja znam a mislam deka i ke ostane uste dolgooooo.
Koj e za neka poveli.

NAJMNOGU ZNAM DA JA IGRAM FIFA I SITE IGRI SO FUDBALL
CALL OF DUTY 2
NFS
COUNTER
NBA
I NEKOI DRUGI KOI SEGA NE MIO TEKNUVAATT :D

Strong hold osobeno crusider drop pram koj saka da si prajme :) bagi stara igra e ama vo nea sum najak :)
I Od Wc3 scenario dota :)

Некој сакат Фифа да му прам? :)

Snake na 5110 ili 6110 lom ja praam. Ja igram od 1999 godina.
Poslednive nekolku meseci samo ne ja igram, verzijata od 3310 sto pominuva preku zidovi ili novite symbian verzii se sranje... na niv nemozam ni 1600 poeni da soberam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom