Што ве напалува најбрзо во сексот?

Јас лично не можам да знам како е, тоа дечко ми ќе треба да го прашам :P. А ако има такви што се даваат лесно, што викаш ти за џабе, сами си ја бараат бељата... истите девојки според мене се без мал мозок а вие мажите само тоа чекате... ах сиротки они - блазе вас :giggle:

А што ако она ме искористи бе ? Ебаве тоа, се научиле само ние дека користиме за секс. Пола жени нимфо станаа од дрогирање со амерички серии кадешто секоја му го пуши на секој ( патем нема секс, пушење не се смета за чин ) ... Искрено кажи ми, му го пушиш на дечко ти ? Ако одбиваш да одговориш тогаш си тинејџерка и ништо не го побива фактот дека грешиш окуп накуп со муабетиве ...

А наместо да тупите морал и етика кај меѓучовечки релации и интимни односи, да се вратевте на самите интимни односи и тоа што најмногу ве пали кај нив?

On topic: Frotting. Знае да биде совршен мост помеѓу предигра и главни догаџај :D.

А што ако она ме искористи бе ? Ебаве тоа, се научиле само ние дека користиме за секс. Пола жени нимфо станаа од дрогирање со амерички серии кадешто секоја му го пуши на секој ( патем нема секс, пушење не се смета за чин ) ... Искрено кажи ми, му го пушиш на дечко ти ? Ако одбиваш да одговориш тогаш си тинејџерка и ништо не го побива фактот дека грешиш окуп накуп со муабетиве ...
Баш така, и јас сакав да пишам дека и ние жениве сме себични и понекогаш на некој начин знаеме да искористиме за наше уживање (зборувам со постојаниот партнер да не се разбереме погрешно) И да, зошто да не го задоволам орално па и тој мене, нема ништо лошо се додека задоволството е обострано и двајцата уживаме :P

Меее пали кога почне да ме бакнува страсно , потоа ми го лиже вратот па нагоре накај увцето , па цицките , полека надолу по стомакот и на крај пичката ммм .. ^_^

Меее пали кога почне да ме бакнува страсно , потоа ми го лиже вратот па нагоре накај увцето , па цицките , полека надолу по стомакот и на крај пичката ммм .. ^_^
знаееш штое убавото значи ;) хеххе браво (y)

Во мисионерка кога јас од горе си работам а таа ми стенчи тивко и нежно на увце со повремени бацки на вратот и рамото.:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom