Големиот Брат ВИП почнува на 25 март

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје било село според оваа КУРВЕШТИЈА Синди. :pos:
Е море Македонче глупо,така ти е кога одиш уште по српски,по бугарски по секакви шоуа. Заслужуваш уште да те газат. (y)

А овие курви Маја и Синди заслужуваат да ги силуваш,да ги убиеш и после да ги фрлиш во контењер. Најискрено.

Дали само мене ми личи дека во ова шоу намерно ги собираат курвите и педерите од Македонија,Хрватска и остали Ју простори,а секад има по некој "мачо" Србин кој ќе ги дупи таму.

А овие курви Маја и Синди заслужуваат да ги силуваш,да ги убиеш и после да ги фрлиш во контењер. Најискрено.

хех ок Governor :D

не гледам редовно само онака кога ќе налетам понекогаш или некое клипче по фб ако се избаци... се е накако наштимано... само Сурвајвр ми се гледа од овие шоу-а

хех ок Governor :D

не гледам редовно само онака кога ќе налетам понекогаш или некое клипче по фб ако се избаци... се е накако наштимано... само Сурвајвр ми се гледа од овие шоу-а
Ма и гувернерот би ми позавидел,ама да слушаше како не навредуваат без осет и ти исто ќе мислеше. :)

Срвајвр е 5 пати подобро од овие бљувотини.

Еве го најголемото достигнување во ‘‘кариерата‘‘ на новава ороспетина што влезе сеа

:pos::pos::pos::pos::pos:

Еве зошто би гласал за Венди. Најдобро поминати 7 минути!

Гледајте од 0:40 па до колку ќе издржите....верувајте ваков талент за пеење не сте виделе....обавезно и коментарите да ги прочитате:

Гледајте од 0:40 па до колку ќе издржите....верувајте ваков талент за пеење не сте виделе....обавезно и коментарите да ги прочитате:

Пеер, потсеќа на онаа што ја пее Шууууууруп Шууууруп :pos::pos::pos::pos::pos:

Моиве дома гледаат, па и ја фаќам по нешто.
Оваа претепанава не да има одвратен глас, не мора глупости да тресе и да провоцира, било што да каже мене ќе ме изнервира. Друго што приметив е дека нозете на Ава се долги колку што е Николиќка висока. :D

Денеска на интернет прочитав влегуваат Боки 13 и Тамара Тодевска

Ако е точно ова Тамара не требала да прифати вакво нешто ,таа не е за таму воопшто .

Денеска на интернет прочитав влегуваат Боки 13 и Тамара Тодевска

Ако е точно ова Тамара не требала да прифати вакво нешто ,таа не е за таму воопшто .
Тамара Тодевска ќе биде само како член на жири заедно со Боки 13 во нивното шоу што го органиираат за пеење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom