Големиот Брат ВИП почнува на 25 март

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
ја слушнав од кај нас грујо ќе одел, па сеа колку е точно не знам

па мене ми кажаа оти и Станија и оваа како и беше името Сарнија или Сорнаја....пооим неам ќе учествуваат.А македонец тешко а ? :O да им идам таму пердув да и напраам,не екрем не даница не Ава :P

Од кај нас Амди да го пратат и да се комплетира екипата. Многу сељаци на едно место од српската естрада, затоа нема ни да гледам.

И Господ сврте глава од балканов.

Штета што никогаш не откриваат во коjа визба уствари го снимаат целото шоу (или откриваат jас не сум знаел), за да може човек слободно да им рокне две три бомби и да биде награден со орден за борба за заштита на и онака малиот човеков интегритет што сѐ уште опстоjува (некаде).

Пред да го прочитам првиот пост, да ви најавам дека сите што не се вип, ама мислат дека се вип или баба им на сон ги сонила дека се вип, ќе учествуваат во шоуво.
плус 2-3 пропалици од виповци.
Ти ебам шоуто во кое главна цел е да се изглупираш повеќе за сумата која ти ја дале да учествуваш, а организаторот цица пари преку пораки од проста маса.
Овоа треба со закон да се укине!

На некој од нашиве сајтови прочитав дека ќе одел и Карло Бос
До пред неколку години бев затрескан по шоуво ,ама полека полека сватив дека е заникаде и е само потрошено време на глупост.

,
Пред да го прочитам првиот пост, да ви најавам дека сите што не се вип, ама мислат дека се вип или баба им на сон ги сонила дека се вип, ќе учествуваат во шоуво.
плус 2-3 пропалици од виповци.
Ти ебам шоуто во кое главна цел е да се изглупираш повеќе за сумата која ти ја дале да учествуваш, а организаторот цица пари преку пораки од проста маса.
Овоа треба со закон да се укине!

Ма да сум јас во СРД би укинал ова да не се емитува кај нас .

Не, не е доволно што ги умртвуваат мозочните клетки и шират депресија со дебилните серии, мораа сега и оваа глупост да ја пуштат на телевизија.

Ако треба да бирам што да гледам,подобро ова него Турските серии вклучувајќи ги и репризите....преку глава ми се:sick:
Македонец нема!

Грешка сте велат дека уште не се откриваат учешниците.

Шоуто ќе оди на Сител, а тоа значи дека Македонец ќе има.. дали сега на почеток или понатаму не знам.
Екрем нема да учествува тука, туку на Фарма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom