Големиот Брат ВИП почнува на 25 март

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене, некој што си го троши времето на гледање вакви глупости, е идиот.
Покрај симнатите епизоди од крими сериите кои редовно ги гледам, на тв гледам само вести и ова и преживеан. Ова не постои само на балкан него е одамна популарно секаде, значи милиони и милиони луѓе кои го гледаат според тебе се идиоти.
Е сега што се фациве вип до вип ака мој до моега, тоа си е друго, можеле барем да се потрудат некој друг да влезе од наша страна. Гледам нешто најавуваат гнидава ќе влезела, ако остане во куќата можно е и да прекинам да гледам. Невена беше една од најубавите таму, само слабо се покажа нешто, ѓубрево Синди ја предизвика да ја исфрлат.
За мене се идиотски бандините и останатите срања кои непрестано вртат на сител и канал5 една преку друга цел ден, затупе народов еј, мали деца не се играат гледаат сулејмани, аси:tapp:, тоа треба да се забрани со закон.

Покрај симнатите епизоди од крими сериите кои редовно ги гледам, на тв гледам само вести и ова и преживеан. Ова не постои само на балкан него е одамна популарно секаде, значи милиони и милиони луѓе кои го гледаат според тебе се идиоти.
Е сега што се фациве вип до вип ака мој до моега, тоа си е друго, можеле барем да се потрудат некој друг да влезе од наша страна. Гледам нешто најавуваат гнидава ќе влезела, ако остане во куќата можно е и да прекинам да гледам. Невена беше една од најубавите таму, само слабо се покажа нешто, ѓубрево Синди ја предизвика да ја исфрлат.
За мене се идиотски бандините и останатите срања кои непрестано вртат на сител и канал5 една преку друга цел ден, затупе народов еј, мали деца не се играат гледаат сулејмани, аси:tapp:, тоа треба да се забрани со закон.

Да.

На тие од Америка и другите држави им е секојдневие тоа на телевизиите (бар јас така мислам) ги имаат на скоро повеќето телевизии такви слични емисии / шоуа и се навинати на таквите глупости .

А кај нас пошо нема добра понуда по телевизииве , иако и јас викам не го гледам сепак некогаш фаќам кога гледа и мајка ми :) Да имаше нешто добро и корисно на телевизииве и добра понуда на телевизии а и да не не гњават по интернет сајтови за шоуво кој со кого се залашпал ,се степал ,се дерел ,соблекувал гол и што уште не ,немаше воопшто да помислам ни секунда да го гледам ,вака те навлекуваат на глупоста се повеќе и повеќе и не оглупуваат до максимално .

Така е, тоа и ми беше поентата, да има нешто посаглам ќе гледам, вака единствено тоа ми се гледа и преживеан кога има. Не е дека баш ништо нема, мтв има доста јаки серии/филмови, но повеќето сум ги одгледал одамна, така да Фарми, бандини, туркиш шит јок, јас пак за тоа можам да кажам дека е идиотско, но секој со свој вкус.

Конечно заврши шоуво...
...но од денес почнува уште едно глупо балканско шоу, Крвта не е вода :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom