Колекционери на спортски реквизити

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Локација
Македонија
Дали на форумов има некој кој собира спорски дресови, маици, шалови и се друго, се надеваме дека има.
Па да видиме кој што има, кој колку има па можеме и да си замениме по некој спортски реквизит.

Еве како прво јас сум колекционер на вакви работи. Ги собирам во еден шофенјер и таму ги чувам сите реквизити.
Ги имам во голем број.
Најмногу имам навивачки маици/дуксери и дресови, на интернет малце пребарував и најдов некои фотки слични на моите реквизити.

ac%20milan%20white.png

i_love_macedonia_tshirt-235661689316262712td5n441abca9e9544fbeb183f5b4af939dc6-210.jpg

Имам и нешто слично на ова од Фиорентина.

607580-1300-1101.jpg

На темава ставајте секакви слики од реквизити што ги имате. Можете: Шалови, Маици, Рамки за телефони, стеги за рака, дресови и се друго.

Tony_Parker_600.jpg

Dwyane-Wade-Jerseys-61_LRG.jpg

13247336400.jpg

adidas-nba-authentic-jersey-kevin-garnett-2.jpg

KobeJersey.jpg

п.с. сите дресови се champion со исклучок на леброн кој е Nike
41KtQUBBu7L._SL500_SS500_.jpg

(нешто у овој стил е дуксот само што нба логото е доле десно и ракавите се црни и на капуљачата има адидас знакче)
гарнеткиве:
Dwight-Howard-Shoes-2_LRG.jpg

и Kobe III
nike_zoomkobe3_shoes03.jpg

фудбал:
479302_620WIL_Nike_Arsenal_Wilshere_Home_Jersey_2012.jpg

(ваков имам нарачано)
32971.jpg

оваа е малце различна од мојата
Original-dres-Vojvodine_slika_L_3219125.jpg

images

images

Го имам и ова :D
images

Дресов го имам
gianluigi-buffon-2008-soccer-inter-vs-juventus-july-29-2008-0WuATt.jpg

Шалот Македонија, сликава е позајмена од интернетов друга неможев да најдам, не сум ова јас :D
makedonski-topcija.jpg

и секако
images

После ќе ставам и нешто друо, ги имам многу.
--- надополнето: 12 март 2013 во 12:52 ---
После ќе ставам и нешто друо, ги имам многу.

Па сликајте ги вашите и ставете, што од интернет...јас немам многу :D

9nn4wsdugsmiixikf66.jpg

го имам и државното знаме и Македонија шал, ама тие ми се во викендичката...

Веројатно и ова спаѓа, не е нешто импресивно, има 30-тина меча на кои сум бил, автограм од Заре Марковски, картичка со автограм од Панчев, на еден билет има автограм од Илиевски уште од 2000 година, уште тогаш знаев дека ќе го биде :pos: Согурно има уште нешто, ама се загубиле лево-десно со годините :)
y5adyruq.jpg

И дресеви… имам повеќе, ама ме мрзи да ги вадам сите, па еве ги овие што ми се постојано на дофат.
ymy3epyt.jpg

Еве уште нешто од мојата колекција.

614607_adidas_ac_milan_mini_ball_zm.jpg

metalurg-chasa-150x150.jpg

Нешто од дресови:

url
ac-milan-jersey-ronaldinho-80.jpg

Kaka_Signed_AC_Milan_Jersey_external.jpg

images

maldini_Jersey.jpg

images

644520_158086994347599_1388327658_n.jpg

images

^ Па собери ги сите реквизити и сликај ги, што вадиш слики од интернет? Јас вака преку интернет и Ферари можам да ставам во онаа темата Каква кола возите и да кажам дека иста таква е ама не е таа :D

^ Па собери ги сите реквизити и сликај ги, што вадиш слики од интернет? Јас вака преку интернет и Ферари можам да ставам во онаа темата Каква кола возите и да кажам дека иста таква е ама не е таа :D

Не сум моментално дома. Кога ќе се вратам ќе ги сликам сите, но сигурен сум дека ќе излезат 4 фотографии, ги имам во голем број.

Порано имав еден куп дресови, али во последно време ептен слабо купувам.
Еден иам само од Барселона и толку. Плус уште една фан мајца FC Barcelona Slovenija :icon_mrgr:

DSC02125-tile.jpg
После уште постелнините, новчаниците, капите, нараквиците и саатите ..:D

Ваква тема и јас чекав. Туку, има ли тука членови кои се специјализирани колекционери на официјални фудбалски меч топки, без разлика дали се користени на некој поважен фудбалски натпревар или не?

Имам голема колекција на вакви топки и кога ќе најдам малце повеќе време, ќе ви презентирам. Ај само се надевам дека не сум осамен во ова хоби.

П.С.

...исто така и за неколку дресови официјални :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom