Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сакав да прашам на договорено место секогаш касните или пак сте точни ... или пак стигате пред време ?:motor:
Јас по обичај ...КАСНАМ.

...секогаш каснам...летово ниту еднаш не стигнав навреме кај друштвото...после 15 минути од договореното ми фрчет телефони...а јас тогаш излегвам од под туш :pos:

Каснам, ама најмногу до 5 мин.
Инаку, со другарките со кои излегувам, се договараме во 21:30, тоа значи дека се чекаме во 22:00, а јас одам во 22:15 и во тоа време се наоѓаме сите три.

Никогаш не каснам, секогаш сум точен. Не сум ја као Македонски железници. :pos:

Лелеееее.....ако нешто најмногу мразам, тоа е каснење:nerv: :nerv: :nerv:
Никогаш и никаде не доцнам. Го почитувам сечие време и сакам и моето да го почитуваат:pishtoldz

најмногу од се на свет мразам кога некого чекам,али тоа ретко се случува бидејќи јас НИКОГАШ не сум на време,и тоа само бидејќи сум неодговорна,почнувам да се спремам саат време пред договореното,и никогаш не сум готова на време:)ме имаат чекано по саат ипол,али никој не ми се љути,туку тие што ме знаат подобро,доаѓаат 20 мин по договореното:)

Мразам и презирам луѓе што постојано доцнат. А во Македонија тоа се 99,98 проценти од популацијата. :) Бар според моите истражувања :) ...

И НЕ Е ОПРАВДУВАЊЕ "ЕМИ НЕ ЗНАМ ЗОШО КАСНАМ, НЕ ПРИМЕТИВ КОЛКУ Е СААТОТ" !!!!!!!!

Не каснам често. Признавам се случува понекогаш, ама не ми поминало во навика. Знам колку нервоза е да чекаш некого подолго од 15 минути на договореното.
Сега со другарките ако се договориме у 22:30 знам дека таму ќе бидат во 23:00
П.С еве 22:35 е а јас уште чекам да се јават за да тргнам.
Не се нервирам, веќе се навикнав. :)

Lady Satori напиша:
точна...секогаш
и се нервирам кога ми каснат!
Мој човек. :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Инаку има некои луѓе кои во глава им е увртено дека треба да каснат дури и кога можат да дојдат на време. Онака за пенис ќеиф идат пола саат покасно...

porano nikogas mi se nemase sluceno da zakasnam nekade,sekogas odev 5-10 minuti porano!Od ko si simnav msn i od ko imam 7/24 internet doma,definitivno pocnav da kasnam,poso sekogas ima neso so me zadrzuva pred kompjuter i nemam vreme da se spremam!
Sepak,mrazam kasnenje,zatoa sekogas si se trudam da dojdam tocno na vreme i bas zatoa sekogas sum taa sto ceka!

Гледам да не каснам......сеа се случувало ама не е навика....а не ме нервира коа ми каснат на тоа научен сум

Nikogas ne kasnam moze da dojdam porano.Nesakam da me cekaat a uste pomalku da cekam.

Не каснам, освен неколку пати во школо шо закаснив годинава, м`рзам кога чекам, јес да редко се случива. NaTaLY знае, кога ја чекаме по 5 саати :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom