Лептен бе!

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
lepten tapa ej bashka uvek za vreme na serija ja davaa rekalamata (me nervirashe EPTEN) :<

Лептен бе....закон како е сихронизирано.
А на почеток иде реклама за EA Sports украдена од Fifa 06...срамота :)

Бугарска работа фалсификатори невидени, абе поглупа реклама немам видено:tapp:

Mac)) напиша:
Лептен бе....закон како е сихронизирано.
А на почеток иде реклама за EA Sports украдена од Fifa 06...срамота :)

Сум се згазил од смеење... EA Sports! :pos: Кај им текна само...

Најглупава ми беше рекламата со таа типката што сакаше да оди на базен, ама двајцата типци се врткаа околу другата девојка што има чисто лице, а оваа демек разочарана стои на прозорец и гледа како мутава. Па демек решение лептен, па таа како мачо се појавува на базен и ги турка во водата двајцата што не ја рецкале.
:pop:

Вистина е дека Бугарите имаат некои квалитетни козметики, ама оваа била чиста превара, врска немало со она што го рекламираат.

Fortune напиша:
Најглупава ми беше рекламата со таа типката што сакаше да оди на базен, ама двајцата типци се врткаа околу другата девојка што има чисто лице, а оваа демек разочарана стои на прозорец и гледа како мутава. Па демек решение лептен, па таа како мачо се појавува на базен и ги турка во водата двајцата што не ја рецкале.
:pop:

Вистина е дека Бугарите имаат некои квалитетни козметики, ама оваа била чиста превара, врска немало со она што го рекламираат.
А онаа реклама со тие дечките у кола што викаат "Ајде на журка кукло"?!?

Катастрофа.

no comment za lepten, sranje nevideno. Poglupa reklama vo zivot neam videno. Pak i onie greskine so gi praet, a be aman. Nepismena raja. Едит:да се задржиме на рекламата,не на ефикасноста на производот,може?

Не гледам многу ТВ и рекламата ја имам видено 2-3 пати и е најглупо нешто шо можеле да го направат!

Рекламата е дебилна, ама ептен дебилна. Иста ко таа за Гонг. Со кој детергент перат нашите домаќинки :pos: :pos: :pos:

барам доброволец со ТВ картичка да и напраи еден рикорд на рекламава. ја дават најчесто за време на Charmed и вестите во седум.
ајде ќе препратам на триста места, нека шета глупоста низ рутерите, и на Electronic Arts ќе им ја покажам :)

Требаше да се рипува таа првата со "Емоции... О нее" и втората со "Ајде на журка кукло" ... :pos:

ебана работа, фкрај, тие акните цртани со фломастер, како на Том&џери, и на крајот, машка и дамска колекција порано имаше :))), демек за дами, муахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom