Сите

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо шеташ ти или од друго место си, врнежливо е денес (n) Иначе еве ти еден совет од мене за тебе, ако добро си го планираш времето, ќе имаш време за се од одење на факултет, шетање, спортување, читање книга и трошење време на фб и на форумов. ;) Па така ова испланирано време за седење на фб не сакав да си го трошам за читање сите биле, па ако биле биле ме боли к*р мене што биле, нека си бидат и не напнувајте со тоа... Има и попаметни работи од тоа кој биле, кај биле и што биле... Исто како што ,, ја викале'', бар кога веќе ја викале да им дошла... Иначе секој месец по едно вакво глупаво чудо ти е цела година, и така следната и т.н. Дај живејте го животот доста се замарате со глупости.
--- надополнето: 7 март 2013 во 01:59 ---

Можеби и ти имаш теми за подобрување на писменоста па за се замараш со ,,Сите'', неписмен еден ти мене ќе ми кажуваш што да правам...

Можам да ти држам предавања во врска со Македонскиот јазик, пиши ПП во секое време!

Слабо шеташ ти или од друго место си, врнежливо е денес (n) Иначе еве ти еден совет од мене за тебе, ако добро си го планираш времето, ќе имаш време за се од одење на факултет, шетање, спортување, читање книга и трошење време на фб и на форумов. ;) Па така ова испланирано време за седење на фб не сакав да си го трошам за читање сите биле, па ако биле биле ме боли к*р мене што биле, нека си бидат и не напнувајте со тоа... Има и попаметни работи од тоа кој биле, кај биле и што биле... Исто како што ,, ја викале'', бар кога веќе ја викале да им дошла... Иначе секој месец по едно вакво глупаво чудо ти е цела година, и така следната и т.н. Дај живејте го животот доста се замарате со глупости.
--- надополнето: 7 март 2013 во 01:59 ---

Можеби и ти имаш теми за подобрување на писменоста па за се замараш со ,,Сите'', неписмен еден ти мене ќе ми кажуваш што да правам...
Организиран, начитан, нашетан,благодарни сме ти што се потруди да ни помогнеш но сепак ќе те замолам на некое друго место да си го трошиш слободното време.

Сите маваат бокс само Пере нокаут

Сите затвораат со клуч само Сречко Катанец

Сите сакаат ХТЦ само Сони Ериксон

Сите имаат тетин само чичко Стоилко

Сите полека само Марко дај побрзај

Сите чуваат папагал само Вале гулабица

Сите населби нормални само Ново лисиче будало

Сите подаруваат трендафил само Хелена Роза

Сите држат среќа само Брајант Коби

Боту имаш миљон теми на кајгана, кулирај и не замарај
Ја гледам твојата писменост, иначе не фала љубезно од твоја страна, ако дојде време ваквиве како тебе да држат предавања ни пропадна јазикот...
--- надополнето: 7 март 2013 во 20:06 ---
Организиран, начитан, нашетан,благодарни сме ти што се потруди да ни помогнеш но сепак ќе те замолам на некое друго место да си го трошиш слободното време.
Штета што и јас исто не дозволував на други да ми кажуваат каде да го трошам времето, но убаво од твоја страна што се потруди да ми помогнеш во организирањето на мојот живот и во трошењето на слободното време.

Сви лижу пичич само Миле Китич :P

:pos::pos::pos:
Не знам како издржувате вие да не се изнасмеете... :pos:
Секоја чест еј, алал да ви е. :sick:

Ти дечко имаш проблеми со тоа што на другите им е смешно, а твојот едвај-атомски мозок не може да го процесира хуморот.
Ако не ти е смешно, што мајка ти бараш во темава?! Ти ја споиле твојата со оваа - те уништиле, страшна работа; замисли секој да отвореше тема за нешто што не му се допаѓа (За сите што не јадат лупени јаболка, за сите што го хејтаат ова, за сите што го хетаат она)...

Ти дечко имаш проблеми со тоа што на другите им е смешно, а твојот едвај-атомски мозок не може да го процесира хуморот.
Ако не ти е смешно, што мајка ти бараш во темава?! Ти ја споиле твојата со оваа - те уништиле, страшна работа; замисли секој да отвореше тема за нешто што не му се допаѓа (За сите што не јадат лупени јаболка, за сите што го хејтаат ова, за сите што го хетаат она)...
Замисли у фудбал има едно 100тина фан клубови, и го гледаш Франческо Тоти отвара уште 100тина анти фан клубови на истите клубови. :pos:

Иначе, сите ја сакаат Европа, само Сандра Африка.

Сите десни само Нино Леви
Сите јајца на око само вие тука Кајгана
Сите симит само Јанко бурек
Сите сакат големко само Александар Маленко
Сите плетат чорапи само Стипе Плетикоса
Сите пијат ракија само Данило Попивода:D

Од мене:
Сите ружи за 8ми март,само Хелена Роза :)

Дефинитивно имаме различна дефиниција за хумор, кој хумор го гледаш во оние глупости не знам еј. Па пушти К-15 и т.н да видиш што е хумор, ти целиот си уништен па никој ништо не ти рекол. И за крај има една многу голема разлика да отвориш тема против нешто што веќе без осет напнуваат со тоа, да отвориш тема против нешто во што си се води добар и интересен моабет... Ама толку ти е капацитетот да ги сфатиш тие работи, ајде со среќа сега види размисли нешто ново нека ти текне, да видиме што правеле сите, а што пола и да се изнасмееме уште малце ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom