Радикалните исламсти од Башкоху на Косово создаваат политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
You wish! no ovie bradickive se samo 3% od albanskoto naselenie! prodolzete da gi dramatizirate rabotite zatoa i nikoj ne ve ebe nitu 1% zatoa sto ste daleku od realnosta i sve sto biva od vas e internet patriotizam i forumdzii! ajde caoo

И Хитлер никој не го фермал кога почнал да се бави со политика. Видовме до кај стигна.

Big things have small begginings.

You wish! no ovie bradickive se samo 3% od albanskoto naselenie! prodolzete da gi dramatizirate rabotite zatoa i nikoj ne ve ebe nitu 1% zatoa sto ste daleku od realnosta i sve sto biva od vas e internet patriotizam i forumdzii! ajde caoo
Тие со брадичките ќе ви бидат бог и батина во новата голема држава. Па ја да ве предупредам да не останете неспремни вие "поумерените" :) , пошто после каурите вие доаѓате на ред за чистење. Ако не не ебе 1% никој не ме цитирај воопшто.

И Хитлер никој не го фермал кога почнал да се бави со политика. Видовме до кај стигна.

Big things have small begginings.
Komparizaciava ti e katastrofa! Za zal toa e nesto sto ti e kazano da veruvas i da se nadevas!
--- надополнето: 17 април 2013 во 06:34 ---
Тие со брадичките ќе ви бидат бог и батина во новата голема држава. Па ја да ве предупредам да не останете неспремни вие "поумерените" :) , пошто после каурите вие доаѓате на ред за чистење. Ако не не ебе 1% никој не ме цитирај воопшто.
Istoto vazi i za tebe!

Децата кај Смилковско езеро у очи велики четврток кој ги уби ?
Замисли у очи бајрам некој да убие 4 деца албанци.
Земај дигитронот и рачунај %.

Децата кај Смилковско езеро у очи велики четврток кој ги уби ?
Замисли у очи бајрам некој да убие 4 деца албанци.
Земај дигитронот и рачунај %.
koj sto gi ubi gi ubi za mene tie se ubijci , , a ako se navistina tie vinovni dozivoten zatvor.

Не поминаа ниту месец дена а на улици излегоа албанците од скопје и ги вееа црните знамиња на вахабиите и дивееа по улиците на Скопје во врска со истиот настан.
Еве денеска читам кучето почнало да моча низ Кичево и кичевско дига јарболи со албанско знаме.
Ако, јас да предупредам на овие појави, 1941-1945 и не се така далечни за одредени паралели да се повлечат.
Јас сум да не се повтори, ама не зависи само од мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom