Johnny Rotten и PIL-Public Image Ltd headliner-и на славеничкотоиздание на СКОПЈЕ ГОРИ 2013!

• Креатор на темата Креатор на темата izesaki
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 мај 2012
Мислења
26
Поени од реакции
44
Панк – рок легендата John Lydon со својот бенд PIL-Public Image Ltd доаѓа во Скопје на 14ти јуни како headliner на Скопје Гори 2013 на Скопско Кале! SKOPJE GORI 2013 NAJAVA - final 02.jpg Бидејќи се работи за славеничко издание на фестивалот по повод 20 години Авалон Продукција, супер битни се и следниве два факти:
1. Останатиот line - up ќе го сочинуваат 4 македонски супер бендови кои во областа поп/рок/металот ги одбележаа изминативе 20 години: АРЕА, НОКАУТ, LAST EXPEDITION и САНАТОРИУМ, а како 5ти бенд, честа да го отвори фестивалот ќе ја има во моментов најактуелниот МК бенд ПЕПЕРМИНТ!
2. Цената на влезниците кои ќе бидат во продажба од 4ти Март,преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com ќе биде симболични 500 денари!

Ќе добиете 40 минути ХАОС. Во првите редови нека пазат оти Џони пљука :D GOD SAVE THE QUEEN!

500 денара ? Многу им се. Овие и на youtube можам да ги преслушам еееебаму :) 500 денара за Ареа - Диареа , Нокаут и Пеперминт ...

Скапо, ама приликата Џони Ротен во Скопје некогаш повторно тешко, така да верувам дека ќе вредат парите :)

500 денара ? Многу им се. Овие и на youtube можам да ги преслушам еееебаму :) 500 денара за Ареа - Диареа , Нокаут и Пеперминт ...

Пријатељу, слободно не присуствувај. Аца Лукас ти е викендов, посети го. Кога не иде никој, мрчиме дека иделе само фолкери и сељаци, сега многу ни е.

Знае некој од колку ќе почне евентот?

Дечко, Џони Лидон е легенда на панк музиката. Тој и Сид се боговите.

Good old times... :D

3002828713_fa832c1c10.jpg

---------------------------------------------------------

Добро со кој памет ги ставиле Ареа и Нокаут како пред-групи на PIL ?

Дечко, Џони Лидон е легенда на панк музиката. Тој и Сид се боговите.

Good old times... :D

3002828713_fa832c1c10.jpg

---------------------------------------------------------

Добро со кој памет ги ставиле Ареа и Нокаут како пред-групи на PIL ?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Му кажале ли на Џони кој ќе му ја замара публиката пред него?

Би бил благодарен ако некој знае да ми каже кој по ред ќе биде Ротен на сцена, оти само за Џонија одам, да не одам од почеток, па да ги слушам овие лебаркиве долго време...

Некој да не знае од колку саат е ова и дали има уште карти?

Edit: Ми текна да се јавам. Во продавницата што е 1/2 Југотон имаат уште карти, а настанот почнува во 19:30 (барем така пишува на картите).

Не кажуваат, за да има бар двајца - тројца и за другите. Уствари, ако ништо друго, бар за Санаториум би бил присутен... али, чо(в)ече Пеперминт... hihihih
Тие ке отвараат галиба.

Некој да не знае од колку саат е ова и дали има уште карти?

Edit: Ми текна да се јавам. Во продавницата што е 1/2 Југотон имаат уште карти, а настанот почнува во 19:30 (барем така пишува на картите).

:pos::pos::pos: Секогаш ми е смешно кога на некој концерт/спортски настан на кој е прашање дали ќе има и третина присутни од очекуваното некој е исплашен карти дали ќе најде .

:pos::pos::pos: Секогаш ми е смешно кога на некој концерт/спортски настан на кој е прашање дали ќе има и третина присутни од очекуваното некој е исплашен карти дали ќе најде .

Мех, од кај да знам јас. :D Иначе од 19:00 бил почетокот.

Се прашувам, дали може да го преселат негде концертов, заради временскиве непогоди :D

Тоа побрзо ке го дознаеме, него Line-up-от да би на линија завршиле :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom